Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı dizisine iki güzel oyuncu geliyor ki Yıldız yandı! İlk kez ekrana çıkacaklar

Kuzey Yıldızı dizisine iki güzel oyuncu geliyor ki Yıldız yandı! İlk kez ekrana çıkacaklar

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/ Detay – Show TV’de Cumartesi akşamları yayınlanan Kuzey Yıldızı dizisi, komedi türünde dikkat çeken bir yapım oldu. Dizinin yeni sezonu için çalışmalar hafta sonu başlamış ve izleyiciyi çok bekletmeden de yeni sezon fragmanı da dün akşam (17 Ağustos) yayınlanmıştı. Yıldız ve Kuzey’i en son öpüşürken bırakan izleyici, ikilinin hayatında nelerin değiştiğini merak ediyordu.

Hikaye nereye gider, Kuzey ve Yıldız birbirlerine kavuşup evlenebilirler mi izleyip hep birlikte göreceğiz. Ancak dizinin 2. sezonuna iki yeni ismin daha katıldığı ve bu iki güzel kadının diziye girişi, Kuzey ve Yıldız’ın müzmin aşklarına bir darbe vuracak mı merak konusu!!

Zira her iki kadın oyuncunun da daha önce neredeyse deneyimleri yok. Yıldız’ın yeni sezonda bir restauranta çalışmaya başlayacağı ve işletmenin sahibinin de Bahar isimli bir kızı olduğu, bu karakteri de Melis Sabah isimli henüz bir kaç projede yer alan yeni bir oyuncu olduğu öğrenilmişti.

Melis Sabah, Antalya Üniversitesi Matematik Bölümü’nde öğrenci. Daha önce internet dizisi ‘Tam Kafadan’da rol almış bir de Hamdi Alkan’ın yönetmenliğini yaptğı Kırk Yalan isimli sinema filminde Halime rolünde oynamış. Ayrıca Uraz Kaygılaroğlu ile Nilperi Şahinkaya’nın Youtube dizisi Aynen Aynen’in bir bölümünde de kısa bir rolü olmuş.

Kuzey Yıldızı dizisine iki güzel oyuncu geliyor ki Yıldız yandı! İlk kez ekrana çıkacaklar 8

Çok tanınan ve aşina bir yüz değil aslında. Televizyon ekranlarına ilk kez gelecek. Melis Sabah’ın Yıldız ve Kuzey’in hayatında nasıl bir yeri olacağı merakla beklenirken, diziye bir ismin daha katıldığı öğrenildi.

Süreç Film’in yapımcılığını üstlendiği ve Ersoy Güler’in yönetmenliğini yaptığı diziye Ekin Su isimli yeni bir oyuncunun daha katıldığı öğrenildi. Ekin Su, aslında daha önce hiç oyunculuk deneyimi olmayan bir isim.

Kuzey Yıldızı dizisine iki güzel oyuncu geliyor ki Yıldız yandı! İlk kez ekrana çıkacaklar 9

Miss Turkey 2017’ye katılan ama dereceye giremeyen Ekin Su, modellik yapan bir isim. 1996 doğumlu olan Ekin Su, Bilkent Üniversitesi, Uygulamalı Teknoloji Ve İşletmecilik Yüksek Okulu, Turizm Ve Otel İşletmeciliği Bölümü mezunu. Genç ismin dizide kimi oynayacağı ve Kuzey ile Yıldız cephesinde nasıl bir etkisi olacağı da merak konusu!

Diziye katılan bu iki yeni yüzle birlikte yeni sürprizlerin de geldiği anlaşılıyor. Şimdiden merak konusu olan bu iki ismin, Kuzey ve Yıldız’ın hayatlarında nasıl bir yer tutacağını da dizinin yeni sezonunda hep birlikte izleyeceğiz…