Ana sayfa Sosyal Medya Kuzey Yıldızı dizisine ne oldu? Aslıhan Güner ve İsmail Demirci neden Ordu’da değil?

Kuzey Yıldızı dizisine ne oldu? Aslıhan Güner ve İsmail Demirci neden Ordu’da değil?

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Show Tv’de Cumartesi akşamları ekrana gelen Kuzey Yıldızı dizisi, yeni sezonda da yine Yıldız ve Kuzey’in maceralarıyla sürüyor. Birbirlerine kavuşmak için gün sayan eski aşıkların arasına yine Kuzey’in eski eşi ve kızlarının annesi Şule girdi. Hasta olduğu ve öleceğini söyleyerek ortalığı karıştırdı.

Yeni sezonda yeni hikayeler ve diziye katılan yeni isimlerle yoluna devam ediyor dizi. Ağustos ayının ortasında yeni sezon çekimleri de başlamıştı. Tüm oyuncular ve ekip, Ordu’da çekimler için bir araya gelmişti. Tabii başrol oyuncuları Aslıhan Güner ve İsmail Demirci de.

İkili sosyal medyadan sıkça yaptıkları paylaşımlarla hayranlarının takibindeler. Pazar gününden beri paylaşım yapan oyuncuları takip edenler, onların Ordu’da olmadığını anladı. Zira İsmail Demirci, İstanbul’da evinde çok sevdiği köpeği Ceku ile poz verip kavuştuklarını söyledi.

Aslıhan Güner de hem sevimli köpeğinin bir fotoğrafını, hem eşini hem de kız kardeşi ve annesiyle buluştuğu anları paylaştı. İki oyuncunun da İstanbul’a döndükleri anlaşıldı.

Çekimlere bir kaç gün ara verildiği ve bu nedenle de kısa bir tatile geldikleri düşünüldü ama Çarşamba günü itibariyle hala İstanbul’da olmaları kafaları karıştırdı!

İsmail Demirci, köpeği Ceku ile aşağıdaki pozu verdi bugün yine. Aslıhan Güner’in yaptığı paylaşımla ise durum ortaya çıktı aslında! Kanalın ve tabii dizinin yeni sezon tanıtımı çekimleri için oyuncular İstanbul’a gelmişti.

İşte İsmail Demirci ve Aslıhan Güner’in paylaşımları…

Naber?????

Kuzey Yıldızı dizisine ne oldu? Aslıhan Güner ve İsmail Demirci neden Ordu'da değil? 12

Kuzey Yıldızı dizisine ne oldu? Aslıhan Güner ve İsmail Demirci neden Ordu'da değil? 13

Kuzey Yıldızı dizisine ne oldu? Aslıhan Güner ve İsmail Demirci neden Ordu'da değil? 14

Oyuncuların yukarıdaki paylaşımları doğal olarak takipçilerini merak ettirdi. Bir kaç gün boyunca İstanbul’da kalan oyuncuların bugün akşam üstü yaptıkları paylaşımla birlikte Ordu’ya döndükleri de ortaya çıktı.

İsmail Demirci, yine sette Aslıhan Güner’e takılırken, Aslıhan Güner de Yıldız’a dönüşmenin heyecanını paylaştı… İki oyuncunun instagram sayfalarından yaptıkları bu yayınlarla da izleyici rahat bir nefes aldı! Her şey yolunda çekimler tam hız devam ediyor…

Kuzey Yıldızı dizisine ne oldu? Aslıhan Güner ve İsmail Demirci neden Ordu'da değil? 15

Kuzey Yıldızı dizisine ne oldu? Aslıhan Güner ve İsmail Demirci neden Ordu'da değil? 16

Kuzey Yıldızı dizisine ne oldu? Aslıhan Güner ve İsmail Demirci neden Ordu'da değil? 17