Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı dizisinin Kuzey’i İsmail Demirci’den radikal değişiklik!

Kuzey Yıldızı dizisinin Kuzey’i İsmail Demirci’den radikal değişiklik!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Sezon başında Show Tv ekranında Kuzey Yıldızı dizisiyle ekranlara dönüş yapan İsmail Demirci, kariyerinin en önemli fırsatlarından birisini elde etti. Aslıhan Güner ile birlikte başrolde yer alan oyuncu, saç ve sakallı hali ile 29 bölüm boyunca dizide dikkatleri çekti.

Önceki hafta reytinglerin düşük gelmesi nedeniyle Kuzey Yıldızı dizisi erken sezon finali yaptı. Yayınlanması planlanan 2 bölüm ise çekildi ama stok olarak elde bekletiliyor. Ordu Çambaşı yaylasında yapılan çekimler sona erdi. Tüm ekip yeniden dağıldı.

İsmail Demirci de tatili fırsat bulup imajında radikal bir değişiklik yaptı.Saçlarını kestiren sakal ve bıyıklarını aldıran ünlü oyuncu, bambaşka birisine döndü.

Instagram hesabından yeni imajını paylaşan İsmail Demirci, “Tatil tipi on. Siz yüzlerce yazmadan ben yazayım : Sakallı daha iyi biliyorum” diyerek de hayranlarının söyleyeceği sözü kendisi söylemiş oldu.

Kuzey Yıldızı dizisinin Kuzey'i İsmail Demirci'den radikal değişiklik! 8

İsmail Demirci’nin yeni imajına rol arkadaşlarının da yorumları eğlenceliydi. Aslıhan Güner,”Nerde benim partnerim?” diye sordu.

Merve Şen, “Kuzey baba Kuzey abi olmuş” yorumu yaptı.

Toygan Avanoğlu ise “İsmail bey böyle daha sempatiksiniz” diye yazdı.

Kuzey Yıldızı dizisinin Kuzey'i İsmail Demirci'den radikal değişiklik! 9