Ana sayfa Sosyal Medya Kuzey Yıldızı’nın Feride’si Gizem Güneş, dizinin ara vermesine çok sevindi

Kuzey Yıldızı’nın Feride’si Gizem Güneş, dizinin ara vermesine çok sevindi

tarafından ker_def

Show TV’de yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Feride karakterini canlandıran güzel oyuncu Gizem Güneş, tatil sezonunu açtı. Dizi sayesinde geniş kitleler tarafından tanınan oyuncu, performansı ile de alkış alan isimlerden birisiydi.

Koronavirüs nedeniyle yaşanan karantina sürecinin ardından Kuzey Yıldızı dizisinin çekimleri yeniden başlamıştı. Ancak yayınlanan 2 bölümün reytingleri düşük gelince dizi mecburen sezon arası verdi.Normalleşme sürecine girilmesiyle birlikte dizinin sezon finali çekimlerinden sonra Ordu’dan dönen genç oyuncu, soluğu ailesinin yazlığında aldı.

Kuzey Yıldızı'nın Feride'si Gizem Güneş, dizinin ara vermesine çok sevindi 8

Geçtiğimiz sene Marmara Üniversitesi Fransızca Öğretmenliği bölümünden mezun olan genç oyuncu, “Diplomamı alır almaz Kuzey Yıldızı dizisi ile anlaştığım için geçen yıl tatile çıkamamıştım. Karantina dönemini herkes gibi ben de evde geçirdim. Bu sebeple deniz ve güneşle iç içe olmayı çok özledim” dedi. Dizinin ara vermesine ve tatile çıktığı için mutlu olan oyuncu, pozlarıyla da güzelliğini sergiledi.

Kuzey Yıldızı'nın Feride'si Gizem Güneş, dizinin ara vermesine çok sevindi 9

Küçük yaşlarından itibaren Binbir Gece, Her Şey Yolunda Merkez, Kanatsız Kuşlar, 4N1K-İlk Aşk gibi başarılı yapımlarda rol alarak geniş bir hayran kitlesine ulaşan Güneş, doğal güzelliğiyle de sosyal medyanın en dikkat çeken isimleri arasında geliyor.