Ana sayfa Sosyal Medya Kuzey Yıldızı ile parlayan İsmail Demirci, Kanal D’nin en iddialı dizisine mi geliyor?

Kuzey Yıldızı ile parlayan İsmail Demirci, Kanal D’nin en iddialı dizisine mi geliyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında 15 sezonu geride bırakan Arka Sokaklar dizisi, kanalın en iddialı projesi olarak yine göz önünde… Arka Sokaklar dizisi son dönemde ayrılıklarla anılır oldu.

15. sezon bitti ama Hüsnü Çoban’ın çocuklarından Metin karakterini canlandıran Furkan Göksel’in ardından bu sefer de Tekin olarak izlediğimiz Onur Bay ve Zeliha olarak ekranda yer alan Yüsra Geyik projeye veda ettiler. Hatta son gelen iddialara göre Hüsnü Çoban’ı canlandıran Özgür Ozan’ın da devam etmeyeceği konuşuluyor. Özgür Ozan’ın durumu ile ilgili net bilgiler henüz gelmemiş olsa da ünlü oyuncunun diziden ayrılmak istediği belirtiliyor.

Hüsnü Çoban’ın ailesinin dağılması ve belki de bu fenomen karakterin de 16.sezonda hikayede olmama ihtimali izleyicileri bir hayli üzecek bir konu oldu. Arka Sokaklar’ın yeni sezonu için önemli bir iddia daha ortaya atıldı.

Kuzey Yıldızı ile parlayan İsmail Demirci, Kanal D'nin en iddialı dizisine mi geliyor? 7

Bazı basın organlarında yer alan iddialara göre Kuzey Yıldızı dizisinde iki sezon boyunca etkileyici bir performans sergileyen İsmail Demirci, Arka Sokaklar dizisine katılabilir. Özgür Ozan’ın ayrılması ve İsmail Demirci’nin de kadroya bu ayrılığı hafifletecek bir karakter ile katılabileceği konuşuluyor.

Resmi bilgiler ortada yok ama iddialar kulaktan kulağa yayılıyor… Arka Sokaklar’ın 16.sezonu öncesinde kadroda önemli değişimler beklenmesi de dizi hayranlarının merakını bir hayli artırdı. Yeni gelişmeler oldukça aktarmaya devam edeceğiz.