Ana sayfa Sosyal Medya Kuzey Yıldızı sayesinde yeni bir dizi çiftimiz oldu; Sefer ve Naide çok güzelsiniz!

Kuzey Yıldızı sayesinde yeni bir dizi çiftimiz oldu; Sefer ve Naide çok güzelsiniz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Show TV ekranlarında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmakta olan Kuzey Yıldızı dizisi, 19. bölümüyle 1 Şubat akşamı ekrandaki yerini aldı. Yine kahkalarla ekran başında yer alan izleyiciler, memnuniyetlerini sosyal medyada sergilerken, gelen reytingler de dizinin ekibinin moralini yükseltti.

Kuzey Yıldız’ı İlk Aşk ABC1’de yüzde 6.67 rating ve yüzde 15.81 izlenme payı ve Total’da 9.74 rating ve yüzde 22.08 izlenme payıyla birinci olurken, AB’de yüzde 4.97 rating ve 13.05 izlenme payı elde ederek 2. sırada yer aldı.

Geçtiğimiz haftalarda da zirvenin sahibi olan Kuzey Yıldızı, İsmail Demirci ve Aslıhan Güner’in başarılı performansı ile yükselmeye devam ediyor. Dizideki yan karakterler de en az başrol oyuncuları kadar büyük ilgi görmekte. Bunlardan ikisi Naide ve Sefer… Merve Şen’in başarıyla canlandırdığı Naide’ye gülmeyen yok…

Toygan Avanoğlu’nu da ekranda Sefer haliyle görüp de onu ciddiye alabilecek hiçbir izleyici de yok. Sefer, her haliyle komik her haliyle karikatür bir karakter.

İzleyiciler Naide ve Sefer ikilisini o kadar çok seviyor ki, onların her sahnesi büyük bir keyifle izleniyor. Doğal halleri ile bile gülümseten bir çift Naide – Sefer…

Karadeniz yaylalarının güzelliklerinin de sergilendiği, Ordu’daki Çambaşı yaylasının muhteşemliğini de yansıtan Kuzey Yıldızı dizisi, sosyal medyada da hayranların dilinden düşmüyor.

Esprileriyle, samimiyetiyle, oyuncu kadrosuyla ve hikayesiyle diziye ‘Arka Sokaklar’ ömrü dileyen hayranlar, Kuzey Yıldızı ile ekran başında bir hayli eğleniyor, günlük sorunları unutarak rahatlıyor.

İşte Sefer ve Naide’den bir sahne: