Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı ve Çukur dizilerinin dikkat çeken iki genç oyuncusu yeni dizide buluşuyor!

Kuzey Yıldızı ve Çukur dizilerinin dikkat çeken iki genç oyuncusu yeni dizide buluşuyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1 Ocak’ta yayına başlayan Exxen platformu için hazırlanan projelere bir yenisi daha ekleniyor. İddialı genç oyuncuların yer alacağı proje ile ilgili detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Son dönemin çok konuşular ve ekranda dizileriyle dikkat çeken isimlerini bir araya getiren Ölüm Zamanı dizisinde başarılı geçn oyuncular da kadroda.

Süreç Film’in yapımcılığını üstlendiği dizide, halihazırda ekrandaki dizilerde rol alan isimler yer alıyor. Bu isimlerin başında Ahmet Mümtaz Taylan geliyor. Usta oyuncu şu sırada Show TV’de yayınlanan Arıza dizisiyle ekranda ama aynı zamanda Ölüm Zamanı dizisinde de rol alacak.

Genç kuşağın beğenilen oyuncularından Mert Yazıcıoğlu da dizide oynayacak. Yazıcıoğlu’nun dizisi Bir Annenin Günahı ise bir kaç bölüm ekranda kalabilmişti. Yeni sezona şanssız başlayan Mert Yazıcıoğlu, Ölüm Zamanı dizisi ile yeniden kamera karşısına geçecek.

Kuzey Yıldızı ve Çukur dizilerinin dikkat çeken iki genç oyuncusu yeni dizide buluşuyor! 10

Yine dizileriyle dikkat çeken iki isim de Ölüm Zamanı dizisinin kadrosunda. Çukur dizisindeki oyunculuğu ile büyük dikkat çeken Ece Yaşar da bunlardan birisi. Yaşar, son dönemde başarılı performansı ile dikkat çeken ve sosyal medyada da çok konuşulan bir isim.

Kuzey Yıldızı ve Çukur dizilerinin dikkat çeken iki genç oyuncusu yeni dizide buluşuyor! 11
(Ece Yaşar)

Ayrıca Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Gökçe karakterine hayat veren Nilsu Berfin Aktaş da Ölüm Zamanı dizisinde rol alıyor.

Kuzey Yıldızı ve Çukur dizilerinin dikkat çeken iki genç oyuncusu yeni dizide buluşuyor! 12

(Nilsu Berfin Aktaş)

8 bölüm olarak çekilecek olan mini dizi ile ilgili son kulis bilgisi ise Gazeteci Birsen Altuntaş’tan geldi. Buna göre Mert Yazıcıoğlu dizide Cüneyt karakterini oynuyor ve Nilsu Berfin Aktaş’ın oynayacağı Dilara’nın partneri olacak.

Ece Yaşar ise Nazlı rolünde ve Mert Ramazan Demir’in oynadığı Ayhan ile partner. Dizide ayrıca Zalim İstanbul dizisinden tanınan İdris Nebi Şahin de Tarık rolünü oynayacak.

Kuzey Yıldızı ve Çukur dizilerinin dikkat çeken iki genç oyuncusu yeni dizide buluşuyor! 13

(İdris Nebi Şahin)

Ölüm Zamanı dizisinde kampta yaşanan bir cinayetin ardından gelişen sıradışı olaylar konu ediliyor. Dizinin hazırlıkları devam ediyor. Zülküf Yücel’in senaryosunu yazmakta olduğu dizinin yönetmen koltuğunda Yunus Ozan Korkut oturacak.