Ana sayfa Sosyal Medya Kuzey Yıldızı ve Kasaba Doktoru dizileriyle dikkat çeken Özgün Karaman yepyeni bir rolle ters köşe yapacak!

Kuzey Yıldızı ve Kasaba Doktoru dizileriyle dikkat çeken Özgün Karaman yepyeni bir rolle ters köşe yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Özgün Karaman ismini izleyiciler 2010 yılından bu yana çeşitli projelerde duyuyor. Birçok kişinin aklında Umutsuz Ev Kadınları dizisinin Arda’sı olarak kalan Karaman, bazı seyirciler tarafından da Baba Candır dizisindeki Emrecan karakteri ile hatırlanıyor. Son dönemde ise Özgün Karaman, iki önemli dizide dikkat çeken performanslar ortaya koydu.

Kuzey Yıldızı dizisinde Ömer Zaimoğlu olarak izlediğimiz Özgün Karaman, geçtiğimiz aylarda final yapan TRT1’in sevilen dizisi Kasaba Doktoru’nda da Doktor Berk olarak izleyici karşısına çıkmıştı. Oyuncunun yeni yıldaki yeni rolüne herkesin şaşıracağı kesin.

Kanal D ekranında 22 Mart Çarşamba akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan Kraliçe isimli dizinin erkek başrollerinden birisi de Özgün Karaman oldu. Burcu Özberk, Selin Şekerci ve Gökhan Alkan’ın da başrolünde yer aldığı Kraliçe dizisi çok etkili bir dram hikayesi olarak geliyor.

Amerika’da bir dönem çok beğenilen Queen Sugar isimli dizinin yerli versiyonu olan Kraliçe de herkesin gözü Burcu Özberk ile Gökhan Alkan’da olabilir. Ancak Özgün Karaman dizinin yayınlanması ile birlikte bir anda öne çıkacak gibi gözüküyor. Peki neden?

Özgün Karaman diyor ki, “Şimdiye kadar böyle ters köşe bir karakter canlandırmamıştım.”

Kuzey Yıldızı ve Kasaba Doktoru dizileriyle dikkat çeken Özgün Karaman yepyeni bir rolle ters köşe yapacak! 7

Dizide Ali karakterine hayat verecek olan oyuncu Özgün Karaman, Kraliçe dizisinin kendisi için çok farklı olduğunu anlattı. Ali karakteri hakkında bilgiler de veren oyuncu, şöyle konuştu:

“Şimdiye kadar aslında böyle ters köşe bir karakter canlandırmamıştım. Beni en çok heyecanlandıran o oldu. Tabii ki bir de hikayesi, özellikle aile hikayesi oluşu beni çok etkiledi. Ali fırtınası çok olan bir karakter… Yükü var sırtında… Bunu oynayabilmek etkileyici geldi.”

Ali için imaj değişikliğine giden oyuncu, “Saçlarım ile ilgili bu kadar büyük bir değişikliği yapmamıştım şimdiye kadar. Ama gerçekten güzel tepkiler alıyorum. Bunları duymakta mutluluk veriyor” açıklamasında bulundu.

Yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan’ın oturduğu, ülkenin en ünlü basketbolcularından birinin adının büyük bir skandala karışması sonucu eşinin hayatının alt üst olmasını konu alan “Kraliçe” dizisi 22 Mart Çarşamba akşamı Kanal D’de yayınlanacak.