Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı yok diye üzülmeyin, Toygan Avanoğlu’nun yeni projesine bakın!

Kuzey Yıldızı yok diye üzülmeyin, Toygan Avanoğlu’nun yeni projesine bakın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları artık Kuzey Yıldızı dizisini heyecanla bekleyenler için kötü sürpriz geçen hafta açıklanmıştı. Aslıhan Güner, eldeki son bölümün ardından izleyicilerine veda etmiş ve yapımın bir daha ne zaman ekrana geleceği de belirsizleşmişti.

Koronavirüs salgını nedeniyle Ordu’da yapılan çekimlere Mart ayı içinde ara verildi. Geçen haftaya kadar da eldeki stoklar ile idare edilmişti. Ancak stoklar da tükenince yeni bölümün uzunca bir süre ekrana gelmesi beklenmiyor.İşte bu süreçte dizinin sevilen karakteri Toygan Avanoğlu’nun esprili videolarına dikkat çekmek istiyoruz.

Ünlü oyuncu, youtube’daki kanalında yaptığı paylaşımlarla büyük beğeni toplamaya devam ediyor. Sefer reis olarak ekranda kahkaha attıran Avanoğlu, youtube kanalında da yine farklı esprileri, sakarlıkları ve beceriksiz görüntüsüyle güldürüyor.

Mutfakta yemek yapmaya çalışırken ortalığı dağıtan, evde temiz yapmak isterken komik durumlara düşen, ayrıca spor hareketleri ile güldüren bir karakteri oyuncunun youtube paylaşımlarında görebilirsiniz.

“Komedide Toygan Avanoğlu’nun üzerine yok”diye mesajlar bırakan birçok hayranı, videoları keyifle izlediklerini belirten yorumlar yapıyor. Avanoğlu youtube kanalını daha açalı 1 hafta olmasına rağmen 50 bine yakın takipçiye ulaştı ve videoları da yüzbinlerce izleniyor.