Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı’na, Gençliğim Eyvah’tan öyle bir isim geliyor ki ortalık kesin karışır!

Kuzey Yıldızı’na, Gençliğim Eyvah’tan öyle bir isim geliyor ki ortalık kesin karışır!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de Cumartesi akşamları yayınlanan Kuzey Yıldızı dizisinin kadrosuna bir isim daha katılıyor. Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin başrolünde oynadıkları dizi, her hafta yeni maceralar, eğlenceli anlar, kimi zaman dramatik sahnelerle ekrana geliyor.

Ordu’nun muhteşem manzarasında çekilen diziye, bu sezonda yeni karakterler katılmaya devam ediyor. Şule ile ilgili hikayenin hala sürmesi izleyenleri hiç de memnun etmezken, düşme eğilimi gösteren reytingleri daha da yükseltmek adına hem senaryoya hem de kadroya eklemeler sürüyor.

Geçtiğimiz haftalarda Aslıhan Güner’in güzel sesiyle şarkı da söylediği dizinin, ekrandaki dizi yoğunluğu nedeniyle bitmesine izleyicinin de gönlü razı değil. Şu an için böyle bir durum söz konusu değil ancak her yapım gibi Kuzey Yıldızı da sürekli yenilenmek durumunda.

Bu nedenle de diziye bir karakterin daha katılacağı öğrenildi. Bilindiği gibi Atv’de yaz başında başlayan Gençliğim Eyvah dizisi için, yeni sezonda reytingleri düşük gelince kanal tarafından final kararı verilmişti.

Dizide rol alan ve oynadığı her karakteri adeta yaşayan, fenomen hale getiren usta isim Cengiz Bozkurt, bundan sonra Kuzey Yıldızı dizisinde oynayacak.

Kuzey Yıldızı'na, Gençliğim Eyvah'tan öyle bir isim geliyor ki ortalık kesin karışır! 10

tv100’de Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Cengiz Bozkurt, Gençliğim Eyvah ile aynı yapım şirketi olan Süreç Film’in Kuzey Yıldızı dizisine transfer oldu.

Oyuncunun hangi rolde oynayacağı da şimdiden belli! Senaryosunu Ersoy Güler’in kaleme aldığı dizide Cengiz Bozkurt, Almanya’dan gelen eğlenceli bir karakter olarak katılacak.