Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kuzey Yıldızı’nda Feride ile güldüren Gizem Güneş, Adı Sevgi dizisiyle yürekleri ısıtacak!

Kuzey Yıldızı’nda Feride ile güldüren Gizem Güneş, Adı Sevgi dizisiyle yürekleri ısıtacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Gizem Güneş, yeni ve etkili bir atv dizisiyle izleyicilerin karşısına çıkıyor. Adı Sevgi isimli dizide Yunus Emre Yıldırımer ile birlikte başrolde yer alan genç oyuncu, bir öğretmene hayat verecek. Adı Sevgi dizisi, bir öğretmenin sevgi ile gençlerin hayatını nasıl değiştirebileceğinin öyküsü olarak yakında izleyicilerle buluşacak.

Fatih Al, Nihan Büyükağaç, Mehtap Bayri gibi önemli oyuncuların kadrosunda yer aldığı Adı Sevgi dizisinin yayınlanan fragmanları çok dikkat çekti. Koliba Film tarafından hazırlanan dizi genç oyuncularla usta isimleri aynı sette buluşturdu.

Bir öğretmenin hem kararlılık hem sevgi hem de fedakarlık ile bir kasabadaki insanları değiştirme hikayesini anlata Adı Sevgi, Gizem Güneş’in kariyeri için çok özel projelerden birisi oldu.

Günümüz dünyasına vereceği mesajlarla da dikkat çekecek olan Adı Sevgi dizisinde her şeyi göze alan genç bir öğretmenin; öğrencilerinde, ailelerde ve bütün kasabada yarattığı değişim izleyenleri de çok etkileyecek.

Kuzey Yıldızı'nda Feride ile güldüren Gizem Güneş, Adı Sevgi dizisiyle yürekleri ısıtacak! 7

Aslında Gizem Güneş’in canlandıracağı öğretmen karakterinin gerçek hayatta birçok karşılığı var. Özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde görev yapan, birçok zorluğa rağmen öğrencilerini geleceği güzel duygularla hazırlayan binlerce öğretmen var.

İşte Adı Sevgi dizisi bu öğretmenlerin hikayesini yansıtacak ve Gizem Güneş de bu noktada benzerleri çok sayıda olan genç öğretmenlerin sesi olacak.

Toplumsal sorunlara vurgu yapan etkileyici hikayesiyle “Adı Sevgi” dizisinin kısa sürede ilgi görmesi bekleniyor.

Dizinin fragmanında yer alan şu sözler de nasıl bir hikayenin gelmekte olduğunu anlatıyor: “Sevgili Öğretmenim, yeni görev yerime ulaştım. Buna hayaller, gerçekleştirmek için kurulur demiştiniz. Ben de buraya, buradaki çocukların hayallerini gerçekleştirmek için geldim. Onlara sevgi ile neler başarabileceklerini göstermek istiyorum. Mutlu bir geleceği nasıl inşa edebileceklerini, umutlu hedeflerine nasıl ulaşabileceklerini… Umarım, bunu sizin gibi ben de başarabilirim. Eminim bu yolda benimle yürüyecek başkaları da çıkacaktır.”