Ana sayfa Sosyal Medya Kuzey Yıldızı’ndan sonra Aslıhan Güner sete çıkıyor, bomba gibi bir dizi geliyor!

Kuzey Yıldızı’ndan sonra Aslıhan Güner sete çıkıyor, bomba gibi bir dizi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezon için özel kanallar birçok dizi projesi üzerinde çalışıyor. Fox TV yine etkili kanalların başında geliyor. Dram projelerine ağırlık veren kanalın yeni yapımlarından birisi de Uzak Şehrin Masalı dizisi…

Çekimleri Kars’ta yapılacak olan dizinin başrolünde Aslıhan Güner ile Barış Kılıç buluştu. İki ünlü isim de başarılı projelerden sonra yeni diziye geçiş yaptı. Kuzey Yıldızı’nda iki sezon çok iyi performans ortaya koyan Aslıhan Güner, yeni rolü ile yine hayranlarını mest edecektir.

Yasak Elma dizisinde Kaya karakterine hayat veren Barış Kılıç da yeniden izleyicilerin dikkatini çeken birisi olmuştu ve 5. sezonun ardından diziye ikinci kez veda etti. Sezon içinde diziden ayrılan Barış Kılıç’ın 5.sezon sonuna doğru tekrar hikayeye katılması ve bir kez daha ayrılması şaşırtmıştı.

25 Film imzalı Fox TV’nin Uzak Şehrin Masalı dizisinin bayram sonrasında sete çıkacağı ortaya çıktı. Bu durumda dizinin Eylül ayında izleyicilerle buluşmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Mustafa Şevki Doğan dizinin yönetmen koltuğunda oturuyor ve Can Sinan da hikayeyi yazıyor.

Begüm Birgören, Timur Acar ve Zeynep Eronat’ın başrollerinde yer aldığı dizinin okuma provalarının da başladığını son olarak ekibe Eylem Tanrıver’in de evi kahyası Nüzhet karakteri ile katıldığını gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu.