Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı’nın Sefer ve Nahide’si Toygan Avanoğlu ve Merve Şen, 64 bölüm çekim yaptıkları o yeri unutmadılar!

Kuzey Yıldızı’nın Sefer ve Nahide’si Toygan Avanoğlu ve Merve Şen, 64 bölüm çekim yaptıkları o yeri unutmadılar!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dün akşam 64. bölümüyle ekrana veda eden Show TV’nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ta, başroller Aslıhan Güner ve İsmail Demirci kadar, sevilen iki karaktere hayat veren başarılı iki isim de ön plana çıkıyordu.

Dizinin Sefer ve Nahide’si olarak çok sevilen Toygan Avanoğlu ve Merve Şen, ekranda o kadar iyi bir iş çıkardılar ki bu ikili, kimi zaman Kuzey ve Yıldız karakterlerinin bile önüne geçti!

Eğlenceli, esprili, ilginç kişiliklere hayat veren iki oyuncunun başarılı performansları, izleyenleri de çok güldüren sahneleri ortaya çıkardı.

Dizinin hep gülen, her zaman Kuzey ve Yıldız aşkının yanında olan, temiz, saf, dürüst ama heyecanlı halleriyle de güldüren ikilisi Sefer ve Nahide, izleyicinin de çok sevdiği, izlemekten keyif aldığı iki karakterdi.

Kuzey Yıldızı'nın Sefer ve Nahide'si Toygan Avanoğlu ve Merve Şen, 64 bölüm çekim yaptıkları o yeri unutmadılar! 9

İki sezondur ekranda olan dizinin finalinin ardından, Toygan Avanoğlu, dizideki eşi Nahide’yi oynayan Merve Şen ile Ordu’dan ayrılmadan önce anlamlı bir ziyarette bulundu.

İkilinin 64 bölüm boyunca dizideki evi olarak kullanılan evi, gitmeden önce ziyaret ederek instagram sayfalarından da paylaşmaları, güzel bir vefa örneği oldu.

Merve Şen, rol arkadaşı ile son ziyaretlerini yaptıkları evin önünde çekilen fotoğraflarına “64 bölümdür çekim yaptığımız Sefer ve Nahide eve de veda ettik.  Ordu Taşbaşı halkına sevgiler” notunu düştü…

Kuzey Yıldızı'nın Sefer ve Nahide'si Toygan Avanoğlu ve Merve Şen, 64 bölüm çekim yaptıkları o yeri unutmadılar! 10

Bu arada Toygan Avanoğlu da dizideki rol arkadaşları ile verdikleri pozu da veda paylaşımlarına ekledi…

Kuzey Yıldızı'nın Sefer ve Nahide'si Toygan Avanoğlu ve Merve Şen, 64 bölüm çekim yaptıkları o yeri unutmadılar! 11