Ana sayfa Sosyal Medya Kuzey Yıldızı’nın Yıldız’ı Aslıhan Güner, içindeki büyük acıyı günler sonra böyle paylaştı…

Kuzey Yıldızı’nın Yıldız’ı Aslıhan Güner, içindeki büyük acıyı günler sonra böyle paylaştı…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Daha önce rol aldığı yapımlara karşın en büyük dikkati Show TV’nin Kuzey Yıldızı dizisi ile çekti Aslıhan Güner. Oyuncu, İsmail Demirci ile birlikte oynadığı dizideki Yıldız karakteriyle çok sevildi. Saçlarını dizi için kızıla boyatan Güner’in mavi gözleri de iyice ortaya çıkarken, oyuncu ekranın dikkat çeken isimleri arasına girmeyi başardı.

Hayran kitlesini de bu diziyle büyüten Aslıhan Güner, komedi tarzındaki Karadeniz insanını anlatan diziyle birlikte Ordu’nun muhteşem manzarası eşliğinde Yıldız karakteriyle ekranlarda boy gösteriyor. Dizinin sezon arasında TRT için Hanımağanın Gelinleri filminde Defne isimli bir arkeoloğu oynamıştı oyuncu. Bir filmde daha rol aldığı ise yeni ortaya çıktı!

Aslıhan Güner, Hanımağanın Gelinleri filminin çekimleri biter bitmez Balıkesir’den tatil için Muğla’ya geçti ancak oyuncunun Temmuz ayının son günlerinden sonra hiç bir paylaşım yapmaması, sosyal medya hesabını izleyenlerin çok dikkatini çekti. Zira oyuncunun bu kadar süre habersiz bırakmasına alışık değildi takipçileri.

Kuzey Yıldızı'nın Yıldız'ı Aslıhan Güner, içindeki büyük acıyı günler sonra böyle paylaştı... 10

Oysa oyuncu, Ağustos’un ilk günlerinde babasını kaybetmiş ve bu acısı nedeniyle de sosyal medyadan bir süredir uzak durmuştu. Dizinin çekimlerinin 15 Ağustos’ta başlaması bekleniyordu ancak bu hafta içinde başlayacağının planlandığı kulislere yansıdı.

Babasını kaybetmenin acısını, Mevlana’nın sözleriyle dile getirdi…

Yaklaşık 15 günlük aranın ardından Aslıhan Güner’in instagram sayfasından yeniden bir paylaşım yapması takipçilerini mutlu etti. Oyuncu, eşi Mert Kılıç’ın başrolünde oynadığı Komutan isimli filmde rol aldığını da bu paylaşımıyla göstermiş oldu. Güner, filmden paylaştığı karelerin altına Mevlana’nın bir sözünü yazdı. Babasını kaybetmenin de acısıyla oyuncunun böyle bir paylaşım yaptığı akıllara geldi.

Filmde Züleyha karakterini oynadığını kendi notlarından aktaran Aslıhan Güner, “İçimin yansıması” sözleriyle de yaşadığı acıyı ortaya koymak istemiş karakterinin acı çeken sahneleriyle içindeki acıyı anlatmaya çalışarak Mevlana’nın şu sözlerini eklemiş:

“Ruhun bir gün seni sevgiliye taşıyacak. Sakın acında kaybolma. Bil ki çektiğin acı bir gün dermanın olacak.”

Aslıhan Güner’e hayranları da yorumlarıyla baş sağlığı diliyorlar. Biz de oyuncuya baş sağlığı dileklerimizi iletirken sabırlar diliyoruz…

İşte Aslıhan Güner’in o paylaşımları:

Kuzey Yıldızı'nın Yıldız'ı Aslıhan Güner, içindeki büyük acıyı günler sonra böyle paylaştı... 11

Kuzey Yıldızı'nın Yıldız'ı Aslıhan Güner, içindeki büyük acıyı günler sonra böyle paylaştı... 12

Kuzey Yıldızı'nın Yıldız'ı Aslıhan Güner, içindeki büyük acıyı günler sonra böyle paylaştı... 13