Ana sayfa Dizi Fragmanları Kuzgun 1. Bölüm Fragmanı İzle! Barış Arduç ve Burcu Biricik başrolde!

Kuzgun 1. Bölüm Fragmanı İzle! Barış Arduç ve Burcu Biricik başrolde!

tarafından ker_def

Başrollerinde Barış Arduç ve Burcu Biricik’in yer alacağı, Ay Yapım imzalı “Kuzgun” yakında başlıyor! Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün Toptaş’ın senaryosunu yazdığı Kuzgun’un yönetmen koltuğunda Bahadır İnce oturmakta.

Ay Yapım’ın, Star TV’de ekrana gelecek, heyecanla beklenen yeni dizisi ‘Kuzgun’un ilk fragmanı yayınlandı.

Kuzgun’un (Barış Arduç) Dila’ya (Burcu Biricik), onu yıllardır tanıyormuşcasına mesaj dolu sözler sarf ettiği fragmanda, Dila da, sözleriyle kendisini şaşırtan Kuzgun’a ‘Kimsin sen ?’ diye sormaktan kendini alıkoyamıyor.

Sözleri Nesimi’ye, bestesi Feyzullah Çınar’a ait olan, Remix’ini Serhat Durmuş’un yaptığı, Kosova’da yaşayan, Türkçe bilmeyen Florijana Rexhepi adlı genç bir kadın vokalin seslendirdiği ‘Minnet Eylemem’ şarkısı eşliğinde yayınlanan, Kuzgun ve Dila’nın illüstrasyonlarıyla son bulan fragman izleyicilerden büyük beğeni topladı ve merak uyandırdı.Merakla beklenen Kuzgun dizisinin 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Videodan yeni diziden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş’ın üstlendiği, yönetmenliğini Bahadır İnce’nin yaptığı, senaryosunu Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz’ın yazdığı ‘Kuzgun’un başrollerini Barış Arduç ve Burcu Biricik paylaşıyor. Barış Arduç’un ‘Kuzgun’, Burcu Biricik’in de ‘Dila’ karakterlerini canlandırdığı ‘Kuzgun’un kadrosunda; Settar Tanrıöğen, Hatice Aslan, Levent Ülgen, Caner Şahin, Ahsen Eroğlu, Aytek Şayan, İpek Erdem, Derya Beşerler, Erdal Küçükkömürcü gibi önemli isimler yer alıyor.

Hesaplaşma, intikam ve dillere destan bir aşk hikayesini konu alan ‘Kuzgun’ yakında Star TV’de başlıyor !