Ana sayfa Dizi Fragmanları Kuzgun 12. bölüm ilk sahnesinde Kuzgun ile Dila aşktan adeta yanıyor!

Kuzgun 12. bölüm ilk sahnesinde Kuzgun ile Dila aşktan adeta yanıyor!

tarafından ker_def

Başrollerini Barış Arduç ve Burcu Biricik ‘in paylaştığı ‘Kuzgun’un kadrosunda; Settar Tanrıöğen, Hatice Aslan, Levent Ülgen, Ahmet Varlı, Caner Şahin, Ahsen Eroğlu, Aytek Şayan, İpek Erdem, Derya Beşerler gibi önemli isimler yer alıyor.

Kuzgun ve Dila aşkla yanıyor! Ay Yapım’ın Star’da Çarşamba akşamları ekrana gelen ve büyük ilgiyle izlenen dizisi ‘Kuzgun’un 12. Bölümünden ilk sahne yayınlandı. Kuzgun ve Dila’nın aynı yatakta ilk kez birlikte uyuduklarının görüldüğü sahnede; gözlerini açan Kuzgun, aşık olduğu kadını sevmek istiyor.

Dila’nın uyanacağını anlayınca da uyuyor numarası yapıyor. Bu kez de Dila, sevdiği erkeğe dokunmak, öpmek istiyor. Ama o da kendini geri çekiyor. Kuzgun ve Dila’nın bu halleri, birbirlerinin aşkıyla nasıl yandıklarını bir kez daha gözler önüne seriyor.

Kuzgun’un 11. Bölümünde Neler Yaşandı ?

Kuzgun, ailesini öldürmekle tehdit eden, Derviş bildiği Behram’ı öldüremedi. Dila’nın sevgisi, Kuzgun’un dilindeki mührü ilk kez çözdü. Behram’ın Derviş çıkmasıyla hayatının sorusuyla başbaşa kalan Kuzgun, babasının gerçek ölüm nedenini araştırmaya başladı ve ilk olarak Meryem’in kapısını çaldı. Kuzgun’un babasının ölümünü araştırdığını öğrenen Dila, Kuzgun’a yardımcı oldu. Kuzgun babasının ölümüne dair bulduğu ipucu ile harekete geçti.

Rıfat, Şermin’e Yusuf’un evine uyuşturucuyu Dila’nın bıraktığını söyleyerek ve Dila’nın şirketteki hisselerinin yarısını Ali’ye yarısını da ona vererek, Şermin’in eline çok büyük bir koz ve güç verdi. Kuzgun, babasının ölümüyle alakası olduğunu düşündüğü hapishane müdürünün bir düğüne katılacağını öğrendi. Düğüne Dila ile birlikte gittiler. Kuzgun ve Dila, otelin tuvaletinde hapishane müdürünün cesedini buldular ve büyük bir şok yaşadılar. Bu sırada adamın telefonu çaldı.

Kuzgun telefonu açtı. Kendisini Ferman Koruoğlu olarak tanıtan kişi, Kuzgun’a babasının hayatta, mezarının da boş olduğunu söyledi. Kuzgun babasının mezarını açtı ve söylendiği gibi mezar boş çıktı. Bu sırada mezarlığa Bora geldi ve ona, Ferman’ın; babasına kavuşması için tek şansının Behram’ı öldürmek olduğunu söylediğini iletti. Kuzgun, Derviş’e gitti.

Mezarın boş olduğunu söyledi. Derviş bu duruma çok şaşırdı. Kuzgun’un baba yadigari saatini tamire götüren Dila, saatin içinde Yusuf Adıvar yazdığını gördü, Kuzgun’un babasının gerçek soyadının Adıvar olduğunu öğrendi ve Kudret’ı aradı. Derviş, Yusuf’a ait, soyadı Adıvar olarak görünen orjinal kimliği çıkardı ve Kuzgun’a Yusuf’un oğlu, kendisinin de torunu olduğunu söyledi. Büyük bir sarsıntı yaşayan Kuzgun, silahını çıkardı, Derviş’e doğrulttu ve tetiği çekti.

‘Kuzgun’un yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş üstleniyor, yönetmenliğini Bahadır İnce yapıyor, senaryosunu da Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz yazıyor.

Hesaplaşma, intikam ve dillere destan bir aşk hikayesini konu alan ‘Kuzgun’, heyecan ve duydu dolu yeni bölümü ile 1 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20.00’de Star’da!