Ana sayfa Dizi İzle Behram’ı isteyen Dila, Kuzgun’a rest çekti! Kuzgun 15. Bölüm

Behram’ı isteyen Dila, Kuzgun’a rest çekti! Kuzgun 15. Bölüm

tarafından zk zk

Star TV’de 15. bölümü yayınlanan Kuzgun dizisinde, Dila ve Kuzgun’un yüzleştiği sahne dikkat çekti.

Dila, polisle işbirliği yaptığını kabul ederek, ailesini aklamak için başka şansı kalmadığını anlattı. Babasının ölümünden kendisini ve Kuzgun’u sorumlu tutan Dila, bu olaya yol açan Behram’ı istedi Kuzgun’dan.

Kuzgun, Dila’nın hayatının tehlikede olduğunu söyleyerek bu bilgiyi vermedi.

Dila ise Behram’ı bulmaya kararlı olduğunu gösterdi Kuzgun’a.

Dila ve Kuzgun’un hesaplaşmalarını videodan izleyebilirsiniz…

Kuzgun 15. Bölüm Özet:

Dila, babası Rıfat’ın ölümüyle büyük bir şoka girer, paramparça olur. Babasıyla vedalaşır ve yasını tutmaya başlar. Dila’nın, Kuzgun’a en çok ihtiyacı olduğu zamanlardır. Ancak Kuzgun, Rıfat’ın ölümündeki sorumluluğundan ötürü, Dila’nın yanında olmak istemesine rağmen kendini geride tutar.
Dila, babasının ölümününe sebep olan pusuyu Kuzgun’un kurmuş olabilme ihtimalinden kaçsa da, Kuzgun’un yokluğu Dila’nın kalbinde her geçen gün daha büyüyen bir yaraya sebep olur. Eksik parçalar birleştiğinde, Dila ve Kuzgun için büyük bir yüzleşmenin yaşanması kaçınılmazdır. Bu yüzleşmede Dila, Kuzgun’dan bir seçim yapmasını isteyecektir. Kuzgun’un kararı Dila’da ağır bir darbe yaratsa da, Kuzgun hala Dila’yı korumaya çalışmaktadır.
Dila ile Kuzgun artık, acıları aşklarının önüne geçmiş iki yaralı insandır. Dila, babasının ölümüne giden yolda, Behram’ın rolünü öğrendiğinde, artık hayatında yeni bir sayfa açılır. Derviş ise, Rıfat’ın ölümü yüzünden Kuzgun’un Dila’ya olan hislerine bir kez yenilmesine engel olmak için harekete geçer. Kuzgun’a Dila’nın ihanetlerini yeniden hatırlatmak için çok keskin bir yöntem kullanır.
Meryem de Rıfat’ı Kuzgun’un öldürmüş olabileceğinden şüphe etmektedir. Meryem, Kuzgun’un içindeki karanlıkla ilk kez yüzleşecekir. Babasının ölümünün ve kendisine yaşattıklarının hesabını sormak için Behram Adıvar’ı bulmaya kararlı olan Dila, Terzi Derviş’e gider ve onun üzerinden Behram’a meydan okur. Selçuk, gözaltındaki Ali’ye, Ferman Koruoğlu’nun, onu dışarı çıkarabilecek bir teklifi olduğunu söyler.
Öte yandan Dila, sevkiyat gecesi yaşananlarının izini sürdüğünde, kendisini ihbar edenin Kumru olduğunu çözer ve karşısına çıkar. Dila, Kumru’nun aklına kimsenin tahmin edemeyeceği bir kurt düşürür. Kumru, içini kemiren şüphelerin ve cevabını bulamadığı soruların peşine düşer. Öte yandan Kuzgun da Selçuk’un Ferman Koruoğlu’na çalıştığını öğrenmesiyle, Ferman’a ve dolayısıyla babasının akıbetine dair büyük bir ipucu yakalar.