Ana sayfa Dizi Fragmanları Kuzgun 17. Bölüm 2. Fragmanında Dila için Kuzgun ve Ferman savaşı başlıyor

Kuzgun 17. Bölüm 2. Fragmanında Dila için Kuzgun ve Ferman savaşı başlıyor

tarafından ker_def

Burcu Biricik ve Barış Arduç’un başrollerindeki dizinin ilk sezonunda reytingler beklentilerin altında gelmişti. Özellikle Onur Saylak ile birlikte hızlı bir ivme yakalaması beklenen Kuzgun’un diğer transferleri ise Nilperi Şahinkaya ile Tülay Günal oldu. Dizinin 2. sezon 17. bölümü 18 Eylül Çarşamba akşamı izleyicilerle Star TV ekranında yer alacak.

Kuzgun 17. bölümden 2. fragman yayınlandı. “Ben o Dila’yı çoktan öldürdüm” sözü 2. sezonun da şifrelerini vermekte. Fragmana yansıyan önemli detaylar var . Kuzgun ise hala umutlu… Ferman ile Dila yüzük takıyor, görünüşe göre evleniyorlar… Kuzgun ise “Sen benden başka kimseyi sevemezsin” diye peşinde… Ferman ise “Dila artık sana değer bir insan değil” diyerek Kuzgun’a karşı dikiliyor. Ferman, Dila için her şeyi yapacağını söylüyor ve silahlar patlıyor. Kuzgun ile Ferman büyük savaşa başlıyor. Dila ise bu savaşın sebebi…

Peki Kuzgun ile Dila arasında neler yaşanacak? Ferman ile Kuzgun’un savaşında neler olacak?Herkes merakla gelişmeleri bekliyor.

Yapım: Ay Yapım
Yapımcı: Kerem Çatay – Pelin Diştaş
Yönetmen: Bahadır İnce
Senaryo: Burcu Görgün Toptaş – Özlem Yılmaz

Oyuncu Kadrosu:
Kuzgun: Barış Arduç
Dila: Burcu Biricik
Derviş: Settar Tanrıöğen
Meryem: Hatice Aslan
Rıfat: Levent Ülgen
Ali: Aytek Şayan
Kartal: Caner Şahin
Kumru: Ahsen Eroğlu
Şeref: Erdal Küçükkömürcü
Şermin: İpek Erdem
Seda: Derya Beşerler