Ana sayfa Dizi Fragmanları Kuzgun 18. bölüm ilk sahnede Dila ile Kuzgun’un bakışları ayrı dünyaları anlatıyor!

Kuzgun 18. bölüm ilk sahnede Dila ile Kuzgun’un bakışları ayrı dünyaları anlatıyor!

tarafından ker_def

Burcu Biricik ve Barış Arduç’un başrolünde oynadıkları ve Star TV’de yayınlanan Kuzgun dizisi, 17. bölümüyle 18 Eylül Çarşamba akşamı 2.sezonuna başladı… Ferman Koruoğlu karakteriyle diziye Onur Saylak’ın katılması, izleyenleri heyecanlandırırken, jeneriğinden değişen hikayesine kadar her şey dikkat çekiciydi… Sosyal medyada pek çok izleyici jeneriği çok beğendiklerini belirten yorumlar yazdılar.Geçtiğimiz sezon beklenen reytingleri alamasa da kanalın vazgeçmediği dizi, yeni hikayelerin ve sürpriz isimlerin katılmasıyla bambaşka bir şekle dönüştü. Kuzgun dizisinin 18. yeni bölümünde de olaylar durulmayacak.25 Eylül Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 18.bölümden ön izleme görüntüleri yayınlandı. 18. bölümden ilk sahneyi videoda bulabilirsiniz.

BAKIŞLARI İKİ AYRI DÜNYA GİBİ

Kuzgun ve Dila’nın yeni bölümdeki sahnesinde Dila’nın kendisini yukarıda görmesi, Kuzgun’u aşağı görmesi izleyicileri bir hayli sinir edecek. Dila’nın bakışları sorgulayan bakışlar ama Kuzgun’un bakışlarında aşk var… Sahne size bunu hissettirecek…

Kuzgun 18. bölüm ilk sahnede Dila ile Kuzgun'un bakışları ayrı dünyaları anlatıyor! 8

Dila neden böyle yapıyor? Neden Ferman ile birlikte? İşte bu sorunun yanıtı da merakla bekleniyor…

17.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Behram Adıvar’ın öldüğü, Dila’nın ise Kuzgun’un gözleri önünde kendisini vurduğu o anın üstünden tam bir yıl geçmiştir. Dila, ardında hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolmuştur. Kuzgun her günü Dila’yı bulma ümidiyle geçirir. Tüm çabalarının sonucunda Dila’ya ulaştığını düşündüğü anda Kuzgun’un karşısına geçmişinden sürpriz bir isim çıkar: Ferman Koruoğlu.

Kuzgun, Ferman’ın Dila’yı elinde zorla tuttuğunu düşünür ve bir operasyonla Ferman’ın evine girmeye karar verir. Kuzgun, operasyon gecesi, yeni bir şokla sarsılır. Kuzgun, Dila’ya aşkını kanıtlamak için elinden geleni yapsa da karşısında duran hayatının aşkının, bambaşka bir kadına dönüştüğünü görür. Ferman’ın teyzesi Neşe, Ferman ile Dila’nın bir araya gelmesinden endişe duyarken; Güneş adlı genç bir kadının yolunun Kuzgun’la kesişmesi işin seyrini değiştirir. Dila’yı yeniden kazanmak için harekete geçen Kuzgun’un beklenmedik hamlesi nefesleri keserken, her şeyi sıfırdan başlatacaktır.

Kuzgun 18. bölüm ilk sahnede Dila ile Kuzgun'un bakışları ayrı dünyaları anlatıyor! 9

DAHA ÖNCE NELER YAŞANMIŞTI?

Sezonun son bölümünde dedesi Behram Adıvar’ı öldüren Kuzgun, Dila’nın karşısında kendisini vurmasının ardından büyük şok yaşamıştı.

Yeni sezon ilk bölümde bu olay sonrasında yaşananlar ortaya çıktı. Kuzgun’un kardeşi Kumru’nun olayları detaylarıyla yazdığı anlarda Kuzgun’un Dila’yı kucaklayıp hastaneye götürmeye çalıştığı, ancak o sırada polislerin gelip onu tutukladığı anlaşıldı.

Dila kurtulmuş ancak Kuzgun’un kendisini bulamayacağı bir yere saklanmıştı. Kuzgun, bir yıldır Dila’ya ulaşmaya çalışıyordu. O ise Ferman Koruoğlu’na sığınmıştı.

Bu arada Dila ve Kuzgun boşandılar. Kuzgun, Dila’nın avukatının telefonundan bir şekilde Dila’nın kaldığı yeri buldu ama onu bulamadı. Karşısına Ferman’ın çıkmasıyla da büyük bir şok yaşadı.

Yapım: Ay Yapım
Yapımcı: Kerem Çatay – Pelin Diştaş
Yönetmen: Bahadır İnce
Senaryo: Burcu Görgün Toptaş – Özlem Yılmaz

Oyuncu Kadrosu:
Kuzgun: Barış Arduç
Dila: Burcu Biricik
Ferman: Onur Saylak
Neşe: Tülay Günal
Güneş: Nilperi Şahinkaya
Derviş: Settar Tanrıöğen
Meryem: Hatice Aslan
Rıfat: Levent Ülgen
Ali: Aytek Şayan
Kartal: Caner Şahin
Kumru: Ahsen Eroğlu
Şeref: Erdal Küçükkömürcü
Şermin: İpek Erdem
Seda: Derya Beşerler