Ana sayfa Dizi Fragmanları Kuzgun 2. Bölüm 1. Fragmanı İzle! Büyük şaşkınlık ve büyük sürpriz!

Kuzgun 2. Bölüm 1. Fragmanı İzle! Büyük şaşkınlık ve büyük sürpriz!

tarafından ker_def

Burcu Biricik ve Barış Arduç’un başrolünü oynadıkları Star TV’nin Kuzgun dizisi, ilk bölümüyle büyük beğeni topladı. İki oyuncuyu birbirine çok yakıştıran izleyiciler, sosyal medyada övgüler yağdırmaya başladı. 20 yıl önce polis olan babasının, mesai arkadaşı tarafından ihanete uğratılması ve mafya tarafından kaçırılan Kuzgun’un, adamların elinden kurtulup, yıllar sonra intikamını almak için döndüğü dizinin sonunda ise izleyiciye büyük bir sürpriz vardı.

Büyük beğeni toplayan Kuzgun dizisinin 20 Şubat Çarşamba günü ekrana gelecek olan 2. bölümünden ilk görüntülerde yayınlandı. Ay Yapım’ın yeni dizisi ‘Kuzgun’un 2. Bölümünden ilk sahne yayınlandı. Kuzgun ile Dila’nın sahilde başbaşa oldukları sahnede; Dila, yıllar sonra sonra geri dönen Kuzgun’dan, akılana takılan, merak ettiği soruların cevabını almaya çalışıyor ama Kuzgun, Dila’nın sorularını kestirip atıyor. Dila’nın yakınlık göstermesini merhamet olarak algılayan Kuzgun, Dila’nın ‘Sen sevgi ile merhahameti birbirine karıştıyorsun’ çıkışına ise ‘Seviyor musun sen beni?’ diyerek karşılık veriyor. Dila’nın cevabı sonrasında da hızla uzaklaşıyor. Videodan 2. bölümden 1. fragmanı izleyebilirsiniz.

1. bölümde yaşananların detayı ise şöyle: Çocukluk arkadaşı olan Dila ve Kuzgun yıllar sonra karşılaştılar ama bu karşılaşmanın aslında bir tesadüf olmadığı anlaşıldı.

Ailesinden koparılan Kuzgun, büyük acılar içinde büyüdü ama intikamını da almaya yemin etmişti.

Babasına ihanet eden Rıfat, ele vermediği mafya babasından aldığı rüşvetle zengin olmuştu.

Babasının ihanetine yardım eden küçük Dila ise, hayatı boyunca yaptığı ihanetin acısıyla Londra’da yaşamayı seçmişti.

Türkiye’ye geldiğinde Kapadokya’yı gezmek istedi ve karşısına Kuzgun çıktı. Ona korumalık yapan kişinin Akça olduğunu sanan Dila, İstanbul’a döndüğünde gerçeği büyük bir şokla öğrendi.

Rıfat, kızını onu kaçırmaya çalışan adamlardan koruyan Akça’ya ‘Ne dilersen dile benden’ demişti ve Kuzgun da karşısına çıkıp kim olduğunu söyleyip ondan iş istedi.

Bir gece önce ise Kuzgun, Dila ile buluşup kim olduğunu söylemişti. Dila, babasına baskı yaparak ona bir hayat borçlu olduklarını söyleyip yanına almasını istedi. Dila’nın isteğini kabul eden Rıfat, Kuzgun’a borcunu ödemek için iş isteğini olumlu karşıladı.

Dizinin son sahnesinde ise Kuzgun’un aslında Dila ile karşılaşmayı kendisinin ayarladığı, onu kaçırmaya çalışan kişileri kendisinin ayarladığı ve İstanbul’a gelip intikam almak için Dila’yı kullandığı anlaşıldı.

Son sahnede, Kuzgun’un, intikam alacağı kişilerin adını tek tek bedenine kazıdığı, Dila’nın adını da tam kalbinin üzerine kazıdığı ortaya çıktı.

Hikayesi ve oyunculuklarıyla büyük övgü toplayan diziye sosyal medyadan da mesaj yağıyor. Barış Arduç ve Burcu Biricik’in de ekran partneri olarak ilk bölümden birbirlerine yakıştırıldıkları da yorumlardan görülüyor.

Yapım: Ay Yapım
Yapımcı: Kerem Çatay – Pelin Diştaş
Yönetmen: Bahadır İnce
Senaryo: Burcu Görgün Toptaş – Özlem Yılmaz

Oyuncu Kadrosu:
Kuzgun: Barış Arduç
Dila: Burcu Biricik
Derviş: Settar Tanrıöğen
Meryem: Hatice Aslan
Rıfat: Levent Ülgen
Ali: Aytek Şayan
Kartal: Caner Şahin
Kumru: Ahsen Eroğlu
Şeref: Erdal Küçükkömürcü
Şermin: İpek Erdem
Seda: Derya Beşerler