Ana sayfa Dizi Fragmanları Kuzgun 2. sezon jenerik görüntüleri çok beğenildi!

Kuzgun 2. sezon jenerik görüntüleri çok beğenildi!

tarafından ker_def

Kuzgun dizisi Star TV’de 2. sezonuyla bu akşam buluşacak. 18 Eylül Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan 17. bölümün heyecanı izleyicileri bir hayli sarmış durumda. Ferman karakteri ile diziye katılan Onur Saylak’ın gelişi ile birlikte her şeyin değişeceği zaten fragmanlardan anlaşılıyordu. Barış Arduç ve Burcu Biricik’i buluşturan ilk sezonda istediği reytingleri elde edemeyen dizi, 2. sezonda kendini daha güçlü şekilde anlatmayı hedefliyor.

Nilperi Şahinkaya ve Tülay Günal’ın da yeni sezonda önemli görevler üstleneceği Kuzgun dizisi, daha geniş kitlelere hitap etmeyi amaç edindi. Dizinin 2. sezon jeneriği de dizinin 2. sezonu öncesinde sosyal medyadan paylaşıldı. Kuzgun hayranları jeneriği çok beğendiklerini belirten yorumlarda bulundu. Takipçiler, dizinin uzun ömürlü olmasını arzu ettiklerini de özellikle belirtmekte…

Kuzgun, 2. sezonda Ferman ile Dila arasında yaşanacaklar merakla bekleniyor. Kuzgun ile Ferman’ın savaş yaşamasının sebebi de Dila olacak… İzleyiclier, Dila karakterinin ne yapmak istediğini anlamaya çaba harcayacak…

KUZGUN NASIL BİR DİZİ?

İki kıdemli polis ve eski dostlar Yusuf ve Rıfat, bir operasyon esnasında yüklü bir miktar rüşvet teklifi alırlar. Yusuf bu teklifi sert bir dille reddederken Rıfat onunla aynı görüşte değildir fakat bunu dillendirmez. Yusuf operasyondan sonra kendisine kurulan bir kumpas ile tutuklanır ve meslekten men edilir. Ona pusu kuran ise can dostum dediği Rıfat’tır.

Yusuf’un cezaevine girmesi ile karısı Meryem ve üç çocuğu hayatlarının en acı ve trajik sınavıyla karşı karşıya kalırlar. Bu sınavın en büyük bedelini ise Kuzgun ödeyecektir. Kuzgun, ailesinden ve evinden uzakta yirmi yıl sürecek bir esaretin içine düşecektir.

Kuzgun’un sır gibi kayboluşu, Dila’yı derinden etkiler. Çocukluk aşkını kaybeden Dila, kalbinde asla iyileşmeyecek bir yara ile yaşamına devam eder. Aradan geçen yirmi yıl ile birlikte okumak için gittiği Londra’dan temelli olarak dönen Dila, çocukluk aşkı ile karşılaşacağından habersizdir. Korumalık yapan Kuzgun’a verilen bir görev, onu Dila ile karşı karşıya getirecektir. Nevşehir’den İstanbul’a uzanan bu karşılaşma sonrasında Kuzgun, sadece Dila’nın hayatını değiştirmekle kalmayacak, herkesin hayatındaki taşları yerinden oynatacaktır.

Yapım: Ay Yapım
Yapımcı: Kerem Çatay – Pelin Diştaş
Yönetmen: Bahadır İnce
Senaryo: Burcu Görgün Toptaş – Özlem Yılmaz

Oyuncu Kadrosu:
Kuzgun: Barış Arduç
Dila: Burcu Biricik
Ferman: Onur Saylak
Neşe: Tülay Günal
Güneş: Nilperi Şahinkaya
Derviş: Settar Tanrıöğen
Meryem: Hatice Aslan
Rıfat: Levent Ülgen
Ali: Aytek Şayan
Kartal: Caner Şahin
Kumru: Ahsen Eroğlu
Şeref: Erdal Küçükkömürcü
Şermin: İpek Erdem
Seda: Derya Beşerler