Ana sayfa Dizi Fragmanları Kuzgun 3. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Kuzgun ile Dila yakınlaşıyor!

Kuzgun 3. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Kuzgun ile Dila yakınlaşıyor!

tarafından ker_def

Ben hepinizi toprağa gömerim!’Ay Yapım’ın, Star’da ekrana gelen ve ilgiyle izlenen dizisi ‘Kuzgun’un 3. Bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. Diziye, Şeref Dağıstanlı’nın oğlu ‘Bora’ karakteriyle bu haftadan itibaren dahil olan başarılı oyuncu Ahmet Varlı’nın ilk kez görüldüğü tanıtımda; Kuzgun, Şeref’in adamı Ayhan’ın ‘O mekandan Rıfat Bilgin sağ çıkarsa, sen ölü çıkarsın’ tehdidine ‘Ben hepinizi toprağa gömerim’ restiyle karşılık veriyor.

Dila ile Kuzgun’un birbirlerine yakın oldukları bir anda, Dila’nın Kuzgun’a ‘Beni sana inandır. Lütfen!’ sözleri ise dikkat çekiyor. Silahların çekildiği ve ateşlendiği anlarda gerilimin yükseldiği, Kuzgun ile Dila’nın birbirlerine içtenlikleri hissettirdikleri tanıtımda, yeni bölümden birbirinden çarpıcı anlar da yer alıyor.

KUZGUN’UN 3. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK ?

‘Kuzgun’un Çarşamba akşamı ekrana gelecek 3. bölümünün konusu şöyle; Kuzgun ile Kesik’i yan yana gören Dila’nın kalbi paramparça olur. Dila’nın Kuzgun’a olan güveni de yara almıştır. Ona yeniden canını emanet edecek kadar güvenip güvenemeyeceğini anlamak için, tehlikeli bir hamle yapar. Bu hamle kısa bir süreliğine duygularına yenilmeleri, sımsıkı sarılmaları ile sonuçlanır. Ama Dila, Kuzgun’u sınamaya devam edecek ve aralarında keskin bir yüzleşme yaşanacaktır.

Meryem, yıllar sonra ilk kez Rıfat’ın karşısına çıkar ve ikili arasında kelimenin tam anlamı ile bir söz düellesu yaşanır. Kuzgun ile Kumru da yine yıllar sonra ilk kez karşı karşıya gelirler. Bu anlara Meryem de şahit olur ve Kuzgun’un vereceği tepkiyi, gizlice takip eder. Kuzgun, Şeref’le yaptığı anlaşmadan sonra, Rıfat’ı ortadan kaldıracağı günün planını yapar. Ancak Kuzgun’un planı, vereceği kurbanla altüst olur. Kuzgun’un alacağı bu ağır darbeden sonra, Kuzgun ile Dila arasında iyileşmesi zor bir yara ve uçurum açılacaktır. Kuzgun artık intikam yolculuğunda keskin bir dönemece girmiştir. Bu yolda ya ölecek, ya da hayatta kalmaya devam edecektir.

Yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş’ın üstlendiği, Bahadır İnce’nin yönetmenliğini yaptığı, senaryosunu Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz’ın yazdığı ‘Kuzgun’un başrollerini Barış Arduç ve Burcu Biricik paylaşıyor. Dizinin kadrosunda; Settar Tanrıöğen, Hatice Aslan, Levent Ülgen, Caner Şahin, Ahsen Eroğlu, Aytek Şayan, İpek Erdem, Derya Beşerler, Erdal Küçükkömürcü gibi önemli isimler yer alıyor. Hesaplaşma, intikam ve dillere destan bir aşk hikayesini konu alan ‘Kuzgun’, 3. ve yeni bölümüyle 27 Şubat Çarşamba akşamı, saat 20.00’de Star’da!