Ana sayfa Dizi Fragmanları Kuzgun 4. Yeni Bölüm Fragmanı İzle! Dila ve Meryem’in yüzleşmesi!

Kuzgun 4. Yeni Bölüm Fragmanı İzle! Dila ve Meryem’in yüzleşmesi!

tarafından ker_def

Ay Yapım’ın Star’da Çarşamba akşamları ekrana gelen ve büyük ilgiyle izlenen dizisi ‘Kuzgun’un 4. Bölümünden ilk sahne yayınlandı. Dila’nın Meryem’in evinde ve karşı karşıya olduklarının görüldüğü sahnede, Dila ile Meryem arasında büyük bir yüzleşme yaşanıyor. Başrollerini Barış Arduç ve Burcu Biricik ‘in paylaştığı ‘Kuzgun’un kadrosunda; Settar Tanrıöğen, Hatice Aslan, Levent Ülgen, Ahmet Varlı, Caner Şahin, Ahsen Eroğlu, Aytek Şayan, İpek Erdem, Derya Beşerler, Erdal Küçükkömürcü gibi önemli isimler yer alıyor.

Dila, çocuklukta yaptığı o büyük hatayla kendisini bir kez daha yüz yüze getiren Meryem’i göz yaşları içinde dinliyor. Ve Meryem’in kalbinden çıkıp, dudaklarından dökülen her bir kelime, Dila’nın yüreğine ok gibi saplanıyor.Videodan 6 Mart Çarşamba günü ekrana gelecek olan Kuzgun dizisinin 4. bölümünden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

KUZGUN’UN 3. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI ?

Dila, Kesik’le yan yana gördüğü Kuzgun’a soğuk ve mesafeli davrandı. Meryem, yıllar sonra ilk kez Rıfat’ın karşısına çıktı. İkili arasında çok sert bir söz düellosu yaşandı. Meryem çıkarken Kuzgun’la karşılaştı. Kuzgun, Meryem’e çok kırıcı sözler sarf etti. Tamirhanesi küle dönen Kartal’ın eli kolu bağlandı. Kartal, tamirhanesini kundaklayanın peşine düştü. Dila’nın da karşısına çıkıp, o gece birisini görüp görmediğini sordu.

Dila, Kuzgun’un ismini vermedi. Yıllar sonra ağabeyini karşısında gören Kumru büyük bir özlemle ağabeyine sarıldı. Kuzgun ona da soğuk davrandı. Kumru, gizlice Kuzgun’un evine girdi ve Kuzgun’un Kartal’ın tamirhanesinden aldığı, babasının fotoğrafını gördü. Kumru şoke oldu. Dila, Kuzgun’a oyun oynadı ve Kesik’le ikisini yan yana getirdi. Tam bu sırada da kendisi ortaya çıktı. Dila ile Kuzgun arasında bu anlarda büyük bir yüzleşme yaşandı. Ali, Kesik’in izini yeniden buldu ve onu alıkoydu.

Şeref, Ali’ye büyük bir tuzak kurdu ve adamlarına Kesik’i öldürttü. Ali’yi de olayın faili olarak gösterecek deliller yarattı . Kuzgun, Dila ile arabada ve hareket halinde iken, bagajdan gelen bir çarpma sesi duydu. Arabayı durdurup, bagajı açan Kuzgun, Kesik’in cesedini gördü ve büyük bir acı yaşadı. Bu andan sonra Kuzgun ile Dila’nın arasına büyük bir uçurum girdi. Dila, Kuzgun’a Kesik’i Ali’nin öldürmediğini ispatladı.

Kuzgun, Dila’ya, çocukken ona olan aşkını ilk kez itiraf etti. Kesik’i Şeref’in öldürttüğünü anlayan Kuzgun, intikam için harekete geçti. Terzi Derviş, ona yol gösterdi. Bölüm finalinde ise; Kuzgun başdüşmanı Rıfat’la işbirliği yaparak, bir başka başdüşmanı Şeref’i ve adamı Ayhan’ı vurdu. Diğer yanda ise, Şeref Dağıstanlı’nın oğlu Bora yurt dışından döndü. Bora’nın adamları Dila’yı zorla bir restorana getirdi. Ardından Bora da oraya geldi ve Dila’ya kendini tanıttı.

‘Kuzgun’un yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş üstleniyor, yönetmenliğini Bahadır İnce yapıyor, senaryosunu da Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz yazıyor.

Hesaplaşma, intikam ve dillere destan bir aşk hikayesini konu alan ‘Kuzgun’, heyecan ve duydu dolu yeni bölümü ile 6 Mart Çarşamba akşamı saat 20.00’de Star’da!

Yapım: Ay Yapım
Yapımcı: Kerem Çatay – Pelin Diştaş
Yönetmen: Bahadır İnce
Senaryo: Burcu Görgün Toptaş – Özlem Yılmaz

Oyuncu Kadrosu:
Kuzgun: Barış Arduç
Dila: Burcu Biricik
Derviş: Settar Tanrıöğen
Meryem: Hatice Aslan
Rıfat: Levent Ülgen
Ali: Aytek Şayan
Kartal: Caner Şahin
Kumru: Ahsen Eroğlu
Şeref: Erdal Küçükkömürcü
Şermin: İpek Erdem
Seda: Derya Beşerler