Ana sayfa Dizi Fragmanları Kuzgun 9. Bölüm fragmanında Kuzgun ve Dila’nın üzerine mermiler yağıyor!

Kuzgun 9. Bölüm fragmanında Kuzgun ve Dila’nın üzerine mermiler yağıyor!

tarafından ker_def

Ay Yapım’ın, Star’da Çarşamba akşamları ekrana gelen ve ilgiyle izlenen dizisi ‘Kuzgun’un 9. Bölüm tanıtımı yayınlandı. Dila’nın gelinlikler içinde görüldüğü tanıtımda, Rıfat’ın Dila’ya tepkisi, Ali ile Kuzgun arasındaki gerginlik dikkat çekiyor.

Kuzgun ve Dila’nın kar maskeli kişilerce kurşun yağmuruna tutulduğu anlarda heyecan yükselirken, akıllara da Dila ve Kuzgun vurulacak mı? sorusu geliyor. Kuzgun dizisinin yeni bölümü 10 Nisan Çarşamba günü izleyicilerle Star TV ekranında buluşacak.

Başrollerini Barış Arduç ve Burcu Biricik ‘in paylaştığı ‘Kuzgun’un kadrosunda; Settar Tanrıöğen, Hatice Aslan, Levent Ülgen, Ahmet Varlı, Caner Şahin, Ahsen Eroğlu, Aytek Şayan, İpek Erdem, Derya Beşerler gibi önemli isimler yer alıyor.

KUZGUN’UN 8. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Kuzgun’a savaş ilan eden Dila ilk hamlesini yaptı ve Kuzgun’la hiçbir şekilde ortak iş yapmayacağını, Kuzgun yerine işleri Ali ile yürüteceğini söyledi. İkisinden birisi yenilene kadar, Kuzgun’la dişe diş savaşmaya kararlı olan Dila, ilk kez Terzi Derviş ile karşı karşıya geldi. Derviş, düzeni bozmaması konusunda Dila’yı uyarsada, Dila ile Kuzgun arasındaki savaş bütün dengeleri altüst etti. Kumru, Şermin’in Şeref Dağıstanlı cinayetiyle ilgili kendisine verdiği görüntülerden sonra, bu cinayetin arka planını araştırmaya koyuldu.

Kumru, bulduğu bilgilerden sonra Bora’nın karşısına çıktı ve ona sırrını öğreneceğini söyledi. Kartal, uyuşturucu ihbarıyla polisler tamirhanesine baskın yapınca, Ali’yle iş yapmanın tehlikeli yüzüyle tanıştı. Ali, talep etmediği halde Kartal’ın borçlarını ödedi ve Kartal, hiç beklemediği bir şekilde ona borçlandı. Kuzgun’la arasındaki bağı yok etmek isterken Behram Adıvar’a başkaldıran Dila, Behram’ın hedefi haline geldi. Kuzgun, Behram’dan gelen ‘Dila’yı ya öldür ya da onunla evlen’ mesajının ve ona yapılan silahlı saldırının ardından, Dila’ya damdan düşercesine evlenme teklif etti.

Kuzgun, Dila’ya “evet” demek dışında bir seçenek bırakmamak için, Cihan’a Ali’yi kaçırttı. Bu anlara Kartal da şahit oldu. Kartal, Ali’ye borçlu olmanın yükünü kendince hafifletmek için onları takip etti. Kuzgun’un kendisini köşeye sıkıştırmak için yaptığı hamlelerden sonra, Dila öfkeyle Kuzgun’un kapısını dayandı. Dila ile Kuzgun arasındaki yüzleşmenin şiddeti, ikisi arasındaki uçurumu giderek derinleştirdi. Dila’ya olan hayranlığı her geçen gün daha da artan Bora da Kuzgun’un oyununu bozup, Dila’nın Kuzgun’la evlenmesinin önüne geçmek için, Ali’yi aramaya koyuldu.

Bora, Kartal’ın telefon sinyalleri üzerinden Ali’nin alıkonulduğu yeri tespit etti. Ali kurtarıldı. Bu sırada Kartal, kendisini öldürmek üzere ateş eden Teo’yu, kendini korumak için vurdu. Dila, Kuzgun ile evlendi ama bunu, Kuzgun’un sıkıştırması ile değil, Behram Adıvar’ı yakalamak ve onun başında olduğu organize suç örgütünü çökertmek için plan yapan Başkomiser Kudret Hanım’ın isteği ile yaptığı ve Dila’nın Kudret Hanım’a çetenin çökertilmesinde yardım edeceği anlaşıldı.

‘Kuzgun’un yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş üstleniyor, yönetmenliğini Bahadır İnce yapıyor, senaryosunu da Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz yazıyor.

Hesaplaşma, intikam ve dillere destan bir aşk hikayesini konu alan ‘Kuzgun’, heyecan ve duydu dolu yeni bölümü ile Çarşamba akşamı saat 20.00’de Star’da!

Yapım: Ay Yapım
Yapımcı: Kerem Çatay – Pelin Diştaş
Yönetmen: Bahadır İnce
Senaryo: Burcu Görgün Toptaş – Özlem Yılmaz

Oyuncu Kadrosu:
Kuzgun: Barış Arduç
Dila: Burcu Biricik
Derviş: Settar Tanrıöğen
Meryem: Hatice Aslan
Rıfat: Levent Ülgen
Ali: Aytek Şayan
Kartal: Caner Şahin
Kumru: Ahsen Eroğlu
Şeref: Erdal Küçükkömürcü
Şermin: İpek Erdem
Seda: Derya Beşerler