Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzgun dizisi bomba gibi geliyor! İlk tanıtımda Barış Arduç ve Burcu Biricik çok yakıştırıldı!

Kuzgun dizisi bomba gibi geliyor! İlk tanıtımda Barış Arduç ve Burcu Biricik çok yakıştırıldı!

tarafından zk zk
Star TV’nin Ay Yapım imzalı ve heyecanla beklenen dizisi Kuzgun’dan ilk fragman yayınlandı.

Barış Arduç’un Kiralık Aşk’tan sonra yeniden ekrana döneceği projede Burcu Biricik ile partner olması, izleyiciyi de mutlu etti. Yayınlanan tanıtıma gelen yorumlarda, iki oyuncu ekran partneri olarak birbirine çok yakıştırılmaya başlandı.

Kuzgun’un (Barış Arduç) Dila’ya (Burcu Biricik), onu yıllardır tanıyormuşcasına mesaj dolu sözler sarf ettiği fragmanda, Dila da, sözleriyle kendisini şaşırtan Kuzgun’a “Kimsin sen?” diye sormaktan kendini alıkoyamıyor.

Sözleri Nesimi’ye, bestesi Feyzullah Çınar’a ait olan, Remix’ini Serhat Durmuş’un yaptığı, Kosova’da yaşayan, Türkçe bilmeyen Florijana Rexhepi adlı genç bir kadın vokalin seslendirdiği ‘Minnet Eylemem’ şarkısı eşliğinde yayınlanan, Kuzgun ve Dila’nın illüstrasyonlarıyla son bulan fragman izleyicilerden büyük beğeni topladı ve merak uyandırdı.

Kuzgun dizisi bomba gibi geliyor! İlk tanıtımda Barış Arduç ve Burcu Biricik çok yakıştırıldı! 7

Yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş’ın üstlendiği, Bahadır İnce’nin yönetmenliğini yaptığı, senaryosunu Uluslararası Emmy Ödüllü ‘Kara Sevda’ dizisini de kaleme alan Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz’ın yazdığı ‘Kuzgun’un başrollerini Barış Arduç ve Burcu Biricik paylaşıyor. Dizinin kadrosunda; Settar Tanrıöğen, Hatice Aslan, Levent Ülgen, Caner Şahin, Ahsen Eroğlu, Aytek Şayan, İpek Erdem, Derya Beşerler, Erdal Küçükkömürcü gibi önemli isimler yer alıyor.

Hesaplaşma, intikam ve dillere destan bir aşk hikayesini konu alan ‘Kuzgun’ yakında Star TV’de başlıyor.