Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzgun dizisi ilk bölümüyle büyük ters köşe yaptı! Burcu Biricik ve Barış Arduç’a övgü yağıyor!

Kuzgun dizisi ilk bölümüyle büyük ters köşe yaptı! Burcu Biricik ve Barış Arduç’a övgü yağıyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Burcu Biricik ve Barış Arduç’un başrolünü oynadıkları Star TV’nin Kuzgun dizisi, ilk bölümüyle büyük beğeni topladı.

İki oyuncuyu birbirine çok yakıştıran izleyiciler, sosyal medyada övgüler yağdırmaya başladı.

20 yıl önce polis olan babasının, mesai arkadaşı tarafından ihanete uğratılması ve mafya tarafından kaçırılan Kuzgun’un, adamların elinden kurtulup, yıllar sonra intikamını almak için döndüğü dizinin sonunda ise izleyiciye büyük bir sürpriz vardı.

Çocukluk arkadaşı olan Dila ve Kuzgun yıllar sonra karşılaştılar ama bu karşılaşmanın aslında bir tesadüf olmadığı anlaşıldı.

Ailesinden koparılan Kuzgun, büyük acılar içinde büyüdü ama intikamını da almaya yemin etmişti.

Babasına ihanet eden Rıfat, ele vermediği mafya babasından aldığı rüşvetle zengin olmuştu.

Kuzgun dizisi ilk bölümüyle büyük ters köşe yaptı! Burcu Biricik ve Barış Arduç'a övgü yağıyor! 8

Babasının ihanetine yardım eden küçük Dila ise, hayatı boyunca yaptığı ihanetin acısıyla Londra’da yaşamayı seçmişti.

Türkiye’ye geldiğinde Kapadokya’yı gezmek istedi ve karşısına Kuzgun çıktı. Ona korumalık yapan kişinin Akça olduğunu sanan Dila, İstanbul’a döndüğünde gerçeği büyük bir şokla öğrendi.

Rıfat, kızını onu kaçırmaya çalışan adamlardan koruyan Akça’ya ‘Ne dilersen dile benden’ demişti ve Kuzgun da karşısına çıkıp kim olduğunu söyleyip ondan iş istedi.

Bir gece önce ise Kuzgun, Dila ile buluşup kim olduğunu söylemişti. Dila, babasına baskı yaparak ona bir hayat borçlu olduklarını söyleyip yanına almasını istedi. Dila’nın isteğini kabul eden Rıfat, Kuzgun’a borcunu ödemek için iş isteğini olumlu karşıladı.

Kuzgun dizisi ilk bölümüyle büyük ters köşe yaptı! Burcu Biricik ve Barış Arduç'a övgü yağıyor! 9

Dizinin son sahnesinde ise Kuzgun’un aslında Dila ile karşılaşmayı kendisinin ayarladığı, onu kaçırmaya çalışan kişileri kendisinin ayarladığı ve İstanbul’a gelip intikam almak için Dila’yı kullandığı anlaşıldı.

Son sahnede, Kuzgun’un, intikam alacağı kişilerin adını tek tek bedenine kazıdığı, Dila’nın adını da tam kalbinin üzerine kazıdığı ortaya çıktı.

Hikayesi ve oyunculuklarıyla büyük övgü toplayan diziye sosyal medyadan da mesaj yağıyor. Barış Arduç ve Burcu Biricik’in de ekran partneri olarak ilk bölümden birbirlerine yakıştırıldıkları da yorumlardan görülüyor.

İşte dizinin son sahnesi ve Dila’nın Kuzgun’un gerçek kimliğini öğrendiği o sahne:

KUZGUN DİZİSİNİN BİRİNCİ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Yusuf ve Rıfat iki kıdemli polis ve çok eski dosttur. Uyuşturucu baronu Şeref Dağıstanlı’ya yönelik büyük bir operasyon düzenlerler. Şeref kurtulmak için Yusuf ve Rıfat’a yüklü miktarda rüşvet ve yanı sıra imtiyaz önerir. Yusuf bu teklifi sert bir şekilde reddeder. Rıfat ise Yusuf’la aynı düşüncede değildir ama bunu dillendirmez.

Yusuf, operasyondan çok kısa bir süre sonra kendisine kurulan kumpasla tutuklanır ve meslekten men edilir. Ona pusu kuran ise can dostum dediği Rıfat’tır. Yusuf’un cezaevine girmesi ile karısı Meryem ve üç çocuğu, hayatlarını en acı ve en trajik sınavıyla karşı karşıya kalırlar. Bu sınavın en büyük bedelini ise Kuzgun ödeyecektir.

Kuzgun ailesinden ve evinden uzakta yirmi yıl sürecek bir esaretin, acının, öfkenin ve mücadelenin içine düşecektir. Kuzgun’un sır gibi kayboluşu, Dila’yı derinden etkiler. Dila sadece en yakın arkadaşını değil, çocukluk aşkını da kaybetmiştir. Dila’nın çocuk kalbinde Kuzgun asla iyileşmeyecek bir yara olarak kalacaktır.

Aradan yirmi yıl geçmiştir. Dila yıllar önce okumak için gittiği Londra’dan temelli olarak dönmüştür. Kuzgun ise Nevşehir’de korumalık yapmaktadır. Kuzgun’a çalıştığı yerde verilen yeni görev, çocukluk aşkı Dila’yı korumaktır. Dila ile Kuzgun’un bu karşılaşması Nevşehir’den İstanbul’a uzanacaktır. Kuzgun çocukluğunun çalındığı şehre geri döndüğünde, sadece Dila’nın hayatını değiştirmekle kalmayacak, herkesin hayatındaki taşları yerinden oynatacaktır.