Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzgun dizisinde Behram ölecek mi? Kuzgun 11. yeni bölümde Kuzgun intikam peşinde

Kuzgun dizisinde Behram ölecek mi? Kuzgun 11. yeni bölümde Kuzgun intikam peşinde

tarafından ker_def

Hesaplaşma, intikam ve dillere destan bir aşk hikayesini konu alan ‘Kuzgun’, heyecan ve duydu dolu 11. yeni bölümü ile 24 Nisan Çarşamba akşamı saat 20.00’de Star’da izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin yeni bölümünde Kuzgun, Derviş bildiği Behram’a öldürecek mi? İzleyiciler bu sorunun yanıtı merak ediyor.

Kuzgun, Behram Adıvar’ı nam-ı diğer Terzi Derviş’i öldürecek mi? Kuzgun ile Dila aşkı yeniden alevlenecek mi ? Kuzgun, Bora’dan intikamını alacak mı? Kartal ve Seda arasında neler yaşanacak? Meryem ve Kumru’yu neler bekliyor ? Tüm bu sorular ve daha fazlası ‘Kuzgun’un Çarşamba akşamı saat 20.00’de Star’da ekrana gelecek 11. Bölümünde yanıt bulacak.

Ay Yapım’ın, Star’da Çarşamba akşamları ekrana gelen ve beğeniyle izlenen dizisi ‘Kuzgun’un dün akşam (17 Nisan) yayınlanan 10. bölümü de heyecan ve duygu dolu anlara sahne oldu. Kuzgun’a sıkılan kurşunun önüne atlayarak yaralanan Dila’nın iyileştiği, Kuzgun’un Behram’a meydan okuduğu ve Behram Adıvar’ın Terzi Derviş’in olduğu ortaya çıktığı bölümü, ekran başındakiler yine soluksuz izlediler.

SOSYAL MEDYA ‘SEVYETER’ DEDİ!

‘Kuzgun’, sosyal medyada #sevyeter etiketi ile çok konuşuldu ve TT listesinin zirvelerinde yer aldı.

İzleyicilerinin büyük bir ilgiyle takip ettikleri Kuzgun; A/B’de yüzde 5.01 rating ve yüzde 11.22 izlenme payı, ABC1’de yüzde 5.00 rating ve yüzde 10.47 izlenme payı ve Total’de de yüzde 4.43 rating ve yüzde 9.52 izlenme payı elde etti.

KUZGUN’UN 10. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Kuzgun kanlar içindeki Dila’yı hızla hastaneye getirdi. Dila ameliyata alındı. Dila’nın kendisine sıkılan kurşunun önüne atlayarak yaralanması, Kuzgun’un Dila’yla olan ilişkisine bakışını değiştirdi. Dila’nın yaralanmasından kendisini sorumlu tutan Kuzgun, hissettiği derin acıyla birlikte ilk kez inkar ettiği duygularıyla da yüzleşti. Kuzgun’u hastanedeki zor anlarında Kumru teselli etmeye çalıştı.

Dila ameliyattan çıktı ve hayati tehlikeyi atlattı. Kuzgun hastanede ve taburcu olduktan sonra evde Dila’nın üzerine titredi. Bu anlarda Dila’ya olan aşkı, Kuzgun’a kalbinin yerini hatırlattı. Bora’nın düzenlediği saldırıda bacağından hafif yaralanan Seda ile Kartal’ın yolu kesişti. Bu iki insanın yalnızlıkları kalplerine hiç tahmin etmeyecekleri bir tohum bıraktı. Meryem de Kartal’ın paradan kaynaklandığını zannettiği yarasına merhem olmaya çalışırken oğlunun bir sırrını öğrendi.

Kuzgun dizisinde Behram ölecek mi? Kuzgun 11. yeni bölümde Kuzgun intikam peşinde 7

Dila taburcu olduktan sonra Kuzgun saldırıyı kimin planladığını araştırmaya başladı ve Bora Dağıstanlı’yı öğrenmesi çok uzun sürmedi. Kuzgun yaşananların hesabını kesmek için harekete geçecekken Behram Adıvar duvarına çarptı. Ancak bu engel bile Kuzgun’u durdurmaya yetmedi.

Kuzgun, Derviş üzerinden Behram’a da meydan okudu. Kuzgun, Ali ile bir plan yaptı. Bu plan Kuzgun’u Behram’a götürdü ve Terzi Derviş’in Behram Adıvar olduğu ortaya çıktı. Kuzgun, Behram’ı nam-ı diğer Derviş’i öldürmek üzere silahına davransa da, Behram , Kuzgun’u sevdiklerinin hayatları üzerinden tehdit etti.

Başrollerini Barış Arduç ve Burcu Biricik ‘in paylaştığı ‘Kuzgun’un kadrosunda; Settar Tanrıöğen, Hatice Aslan, Levent Ülgen, Ahmet Varlı, Caner Şahin, Ahsen Eroğlu, Aytek Şayan, İpek Erdem, Derya Beşerler gibi önemli isimler yer alıyor. ‘Kuzgun’un yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş üstleniyor, yönetmenliğini Bahadır İnce yapıyor, senaryosunu da Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz yazıyor.