Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzgun dizisinde, Hababam Sınıfı’nı hatırlatan sözler güldürdü!

Kuzgun dizisinde, Hababam Sınıfı’nı hatırlatan sözler güldürdü!

tarafından zk zk

Star TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Kuzgun dizisinin son bölümünde Dila’nın söylediği bir söz, farkedenleri güldürdü!

Televizyongazetesi/Detay

Başrollerinde Barış Arduç, Burcu Biricik ve Levent Ülgen’in oynadığı dizi, özellikle konuların hızlı bir şekilde çözülmesi nedeniyle izleyenlerin takdirini kazanıyor.

Çarşamba akşamı yayınlanan 8. bölümde Rıfat Bilgin’in tutuklanmasıyla Dila ve Kuzgun karşı karşıya gelmişti.

Ancak, Kuzgun’un bu sözleri Dila’yı daha çok hırslandırdı ve bölüm sonunda Dila, Kuzgun’un karşına “Artık babamın işlerini ben yöneteceğim” diyerek şirkette çıktı.

Dila’nın babası da olsa uyuşturucu ve silah ticareti yapan birisini savunması, hatta zamanında kötülük yaptıkları Kuzgun’un öfkesine karşı ona savaş açması “Hem suçlu hem güçlü. Dila neyin tribini atıyor ki Kuzgun’a? Utanacağına daha çok tavır koyuyor. Kuzgun umarım Dila’ya da dersini verirsin” gibi yorumlara neden oldu.

Öte yandan bölümün son sahnesinde Dila’nın söylediği “Babamın bunca yılda inşa ettiği bu şirketi yıktırmam. Ailemi parçalatmam. Soy ismimi harcatmam” replikleri de Hababam Sınıfı’nda Mahmut Hoca’nın söylediği repliklere benzetildi ve “Dila’nın içine Mahmut Hoca kaçmış” gibi yorumlarla ti’ye alındı…