Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzgun dizisinde verilen o tarihe dikkat ettiniz mi?

Kuzgun dizisinde verilen o tarihe dikkat ettiniz mi?

tarafından zk zk
Televizyon Gazetesi Detay

Star TV’nin kadrosunda Barış Arduç, Burcu Biricik, Levent Ülgen, Hatice Aslan gibi oyuncuların rol aldığı ‘Kuzgun’ dizisi bu akşam 7. bölümüyle ekrana gelecek.

Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünü takip eden bazı izleyicilerin dikkatinden kaçmayan bir diyalog gerçekleşti.

Yayınlanan son bölümde Kuzgun’un yaptığı planla Rıfat Bilgin’in gözaltına alınmasını sağladı. Kuzgun’un intikamını yavaş yavaş almaya başladığı bölümde Rıfat’ın gözaltına alınmasının ardından Dila’nın babasının peşinden koşması Kuzgun’a kendi çocukluğunu hatırlattı.

İzleyicilerin bu sahneye yorumu da “Herkes bir gün mutlaka yaşattığını yaşar” şeklinde oldu.

Öte yandan dizinin bir sahnesinde Rıfat Bilgin Dila’ya “29 Mayıs’ta 10 günlüğüne baba-kız tatile çıkalım” dedi. Bu sahne izleyenlere 29 Mayıs tarihinin dizi için bir önemi olduğunu düşündürdü.

Mayıs ayında diziler sezon finali yapacağı için bu tarihin, sezon finali tarihi olabileceği akıllara geldi. 29 Mayıs tarihinin dizinin yayınlandığı Çarşamba gününe gelmesi de ayrıca ilginç!

Ancak, reytingleri ikinci sezona gitme konusunda çok tatmin edici olmayan dizi için bu tarih, final tarihi de olabilir mi sorusu da bir başka ihtimal gibi duruyor.

Konuların hızlı ilerleyip çözüme kavuştuğu dizide final ihtimali de ‘olabilir’ gibi göründüğü için izleyenler bu konuda yapım şirketi ve kanaldan bir açıklama bekliyor.