Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzgun dizisini ilk sezonda kaçıranlar büyük üzülecek! Sürpriz isim Onur Saylak, bakın kim çıktı?

Kuzgun dizisini ilk sezonda kaçıranlar büyük üzülecek! Sürpriz isim Onur Saylak, bakın kim çıktı?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Geçtiğimiz sezon sonunda ekranlara gelmeye başlayan ve 16. bölümüyle sezon finali yapan Kuzgun dizisi, yeni isimlerle geri dönüyor!

İlk sezonunda Çarşamba akşamları yayınlanan dizinin günü yine değişmedi. Star TV’de ekrana gelen dizi, ilk sezon reytingleriyle pek yüzleri güldürmese de 2. sezon biletini almıştı.

Yaz arasında diziyle ilgili sıkı bir çalışma yapıldığı ve senaryoya yeni sürprizler eklendiği de tanıtımla birlikte ortaya çıktı.

Dizinin ilk sezondan müdavimi olanlar heyecanla beklerken, daha önce izlemeyenlerin de büyük oranda merakını arttıracak sürprizlerden ilki Onur Saylak oldu.

Kuzgun dizisini ilk sezonda kaçıranlar büyük üzülecek! Sürpriz isim Onur Saylak, bakın kim çıktı? 8

Çarpışma dizisinde oynadığı Veli Cevher karakterinin ardından ekrana Kuzgun dizisiyle dönen Saylak, son yıllarda rol aldığı dizilerde oynadığı tüm karakterleri bir fenomen haline getirmeye başladı adeta!

Kuzgun dizisinde de bu kez Ferman Koruoğlu karakteri olarak geri dönüyor.

İzleyenler bilir. İlk sezonda bir anda ortaya çıkan gizemli bir isimdi Ferman Koruoğlu. Dila ve Kuzgun’un ulaşmaya çalıştığı adam, yeni sezonda bir anda izleyici karşısına çıkıyor. Üstelik ilginç sürprizlerle!

Zira ilk bölüm sonunda Dila, Kuzgun’un gözleri önünde kendisini göğsünden vurmuştu.

Kuzgun dizisini ilk sezonda kaçıranlar büyük üzülecek! Sürpriz isim Onur Saylak, bakın kim çıktı? 9

Dila’nın bir şekilde kurtulduğu ve sonrasında Ferman Koruoğlu’nun evinde kaldığı tanıtımda görülüyor. Dila, Kuzgun’un eve gelip kendisini aradığını görünce saklanıyor. Bu sırada Ferman ile Kuzgun karşı karşıya geliyor. Kuzgun, bu karşılaşmada onun Ferman olduğunu öğreniyor.

Dila’nın orada ne işi var? Neden Kuzgun’dan kaçıyor? Ferman ile Dila arasında ne var? Evlendiler mi? İşte bu sorular henüz yanıtını bulmadı.

Yeni bölüme heyecanı arttıran tanıtımla birlikte diziye iki yeni karakterin daha katıldığı da öğrenilmişti.

Ay Yapım imzalı diziye Nilperi Şahinkaya ve Tülay Ünal da geliyor. Onların kimleri oynayacağı ise merak konusu.

Dizinin yeni sezon ilk bölümü de 18 Eylül Çarşamba akşamı ekranda olacak.

Kuzgun dizisi 2. sezondan yayınlanan ilk bölüm ön izlemeyi görenler, sosyal medyada ‘Kuzgun bomba gibi dönüyor’ yorumlarını yapmaya başladılar. Yeni sezonun çok daha heyecanlı geçeceği tahminlerini yürüten ve heyecanla beklediklerini vurgulayan izleyenler, sosyal medyada Onur Saylak’ın diziye gelmesini de kutluyorlar adeta!

İşte herkesi heyecanlandıran Kuzgun 2. sezon ilk bölümden ön izleme: