Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzgun’a ‘Hababam Sınıfı’ benzetmesi! Dila’nın sözleri güldürdü!

Kuzgun’a ‘Hababam Sınıfı’ benzetmesi! Dila’nın sözleri güldürdü!

tarafından ker_def

Star TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Kuzgun’dün akşam 7. bölümüyle ekranlara geldi. Başrollerinde Barış Arduç, Burcu Biricik ve Levent Ülgen’in rol aldığı dizi hareketli ve tansiyonu yüksek bir bölümle izleyici karşısına çıktı.

Konuların uzatılmadan hızlı ilerlediği akıcı bir kurgusu olan dizide, Rıfat Bilgin’in tutuklanması Dila ve Kuzgun’u karşı karşıya getirdi.

Dila babasının tarafını tutarak onu hapisten kurtarmak için uyuşturucu sevkıyatı işini TIR şoförlerinin üzerine yıkmaya ve babasını aklamaya çalıştı ancak Kuzgun yaptığı planla Dila’nın bu oyununu mahkemede ortaya çıkardı.

Kuzgun’un planı sayesinde şoförlerin aileleri mahkemede şahitlik yaptı ve Rıfat Bilgin’in de işin işinde olduğu anlaşıldı. Dila’nın şoförlerin avukatlarıyla görüştüğü anlaşılınca da baro hakkında soruşturma başlattı. Yani, Kuzgun Rıfat Bilgin’i hapse attırırken Dila’nın da mesleğini kaybetmesine neden oldu.

Tüm bunların ardından da Dila ve Kuzgun yüzleşti. Dila tüm yaptıkları için Kuzgun’dan hesap sorup babasını savunurken Kuzgun’un ona söylediği “Benim babamın bir günahı yokken hapse girdiğinde bir dert yoktu da senin baban hapse girince mi dert oldu? Üstelik senin baban gırtlağa kadar günaha batmış bir adam. Senin baban suçlu. O yüzden çek git. Senin de cezan kimsesiz kalmak olsun” sözleri bölüme damgasını vurdu.

Ancak, Kuzgun’un bu sözleri Dila’yı daha çok hırslandırdı ve bölüm sonunda Dila, Kuzgun’un karşına “Artık babamın işlerini ben yöneteceğim” diyerek şirkette çıktı.

Bu gelişmeyle birlikte Dila ve Kuzgun arasında kılıçlar çekilip savaş kızışırken dizide heyecan ve tansiyon da yükselecek gibi görünüyor. Dizinin sadece Dila- Kuzgun aşkı üzerinden değil de bu şekilde hem çatışma hem içten içe duydukları aşk üzerinden yürümesinden memnun olan izleyiciler ise bu savaşta daha çok Kuzgun’un tarafını tutuyor.

Dila’nın babası da olsa uyuşturucu ve silah ticareti yapan birisini savunması, hatta zamanında kötülük yaptıkları Kuzgun’un öfkesine karşı ona savaş açması “Hem suçlu hem güçlü. Dila neyin tribini atıyor ki Kuzgun’a? Utanacağına daha çok tavır koyuyor. Kuzgun umarım Dila’ya da dersini verirsin” gibi yorumlara neden oldu.

Öte yandan bölümün son sahnesinde Dila’nın söylediği “Babamın bunca yılda inşa ettiği bu şirketi yıktırmam. Ailemi parçalatmam. Soy ismimi harcatmam” replikleri de Hababam Sınıfı’nda Mahmut Hoca’nın söylediği repliklere benzetildi ve “Dila’nın içine Mahmut Hoca kaçmış” gibi yorumlarla ti’ye alındı…