Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kuzgun’da Burcu Biricik’in son haline dikkat ettiniz mi? Biricik’in eşi duruma el attı!

Kuzgun’da Burcu Biricik’in son haline dikkat ettiniz mi? Biricik’in eşi duruma el attı!

tarafından ker_def

Hayat Şarkısı isimli diziyle yıldızı parlayan güzel oyuncu Burcu Biricik, bu dizinin ardından geçtiğimiz Mart ayında 8. Gün isimli atv’nin dizisiyle ekrana dönmüştü.

Bir süre ara verip yeniden ekrana dönen Biricik, bu diziye çok inansa da reytingleri düşük olunca bir kaç bölüm sonra dizi ekrana veda etti.

Burcu Biricik, yeni sezonda Kuzgun dizisiyle yeniden ekrana döndü. Hayranlarının bu kez Dila rolüyle izlediği oyuncu, aynı zamanda Erdal Beşikçioğlu ile birlikte oynadığı Çiçero filmiyle de gündeme geldi.

Çiçero ve ardından Kuzgun dizisinin temposu, oyuncuyu o kadar yordu ki dizide izleyenler ne kadar çok zayıfladığını görüyor.

Kuzgun'da Burcu Biricik'in son haline dikkat ettiniz mi? Biricik'in eşi duruma el attı! 8

Posta gazetesinden Eylem İpek Şafak, Burcu Biricik’in eşinin bu durumdan hayli kaygılandığını ve eşine destek vermeye başladığını yazdı.

Haber şöyle:

‘Çiçero’ adlı sinema filminin ardından ‘Kuzgun’ dizisinin çekimlerine başlayan Burcu Biricik, yoğun iş temposundan beş kilo verdi.

32 bedene düşen oyuncunun eşi Emre Yetkin bu duruma endişelenince devreye girdi.

Yetkin,Biricik’in sağlıklı ve düzenli beslenmesi konusunda oyuncuya sürekli hatırlatma yapıyor.

Kuzgun'da Burcu Biricik'in son haline dikkat ettiniz mi? Biricik'in eşi duruma el attı! 9