Ana sayfa Yabancı Dizi La Casa De Papel yapımcısından sürpriz açıklama! ‘Ankara’ karakteri geliyor!

La Casa De Papel yapımcısından sürpriz açıklama! ‘Ankara’ karakteri geliyor!

tarafından zk zk

Tüm dünyada fenomen haline gelen La Casa De Papel isimli İspanyol dizisinin 3. sezonu yarın akşam (19 Temmuz) Netflix’te yayınlanacak.

Dizinin yeni bölümleri heyecanla beklenirken, Türkiye’nin tek dizi kültürü dergisi olan Episode’dan bir sürpriz geldi! Dizinin yapımcısı ve oyuncularıyla yapılan röportaj, derginin yeni sayısına da kapak oldu.

Sevtap Tuzcu’nun Madrid’de buluşup konuştuğu oyuncular ve yapımcı, ilginç açıklamalar yaptı.

Geçtiğimiz aylarda diziye İstanbul karakterinin katılacağı ve Nesrin Cavadzade’nin dizi için görüşmeye gittiği de konuşulmuştu.

Yapılan açıklamada İstanbul değil, Ankara karakterinin diziyle ilgili gündemde olduğu ancak henüz Türk bir oyuncusu ile görüşülmediği bilgisi de verilmekte.

ALEX PINA: “’ANKARA’ ROLÜ İÇİN BAZI OYUNCULARLA GÖRÜŞTÜK”

Yeni sezon öncesi “Profesör” Alvaro Morte, “Berlin” Pedro Alonso, “Lizbon” Itziar Ituño, “Denver” Jaime Lorente, “Stockholm” Esther Acebo, Episode’a önemli açıklamalar yaptı.

Dizinin yaratıcısı ve senaristi Alex Pina ve yönetmeni Jesus Colmenar’a ise aylarca konuşulan “İstanbul” karakterini sorduk. Alex Pina, “İstanbul” değil “Ankara” isimli bir karakter düşündüklerini, ama bu karakter için hiçbir Türk oyuncuyla görüşmediklerini belirtti.

Röportajların tamamı Episode’un Temmuz-Ağustos sayısında, Episode tüm Türkiye’de raflarda!

La Casa De Papel yapımcısından sürpriz açıklama! 'Ankara' karakteri geliyor! 7