Ana sayfa Dizi Fragmanları Laçin’den büyük itiraf! Yargı dizisinde Nilgün Türksever hikayenin kilidini açtı!

Laçin’den büyük itiraf! Yargı dizisinde Nilgün Türksever hikayenin kilidini açtı!

tarafından ker_def

1977 yılında Bursa’da dünyaya gelen Nilgül Türksever, Yargı dizisinin kadrosunda yer alan tecrübeli isimlerden birisi oldu. Laçin karakterini canlandıran oyuncu, aslında tiyatro kökenli birisi… Bursa’da tiyatro eğitimi alan ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nı bitiren oyuncu, Yargı dizisinin Laçin karakteri olarak dikkatleri çekiyor. Laçin’in yeni bölümdeki itirafı, hikayenin kilinin açılmasına ve olayların daha da hızlanmasına neden olacak.

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başarılı başrol performansı ile Uluslararası Kristal Ödülleri’nde en iyi dizi çifti seçilmesi, ayrıca Yargı’nın da ‘en iyi dizi’ unvanını elde etmesi ekibe büyük moral oldu. Bu yeni gelişmenin sete olumlu yansıdığı ve ekibin motivasyonunun arttığı gelen bilgiler arasında. Dizinin hikayesinde ise 21. yeni bölüm yeni şoklar getirecek.

Laçin'den büyük itiraf! Yargı dizisinde Nilgün Türksever hikayenin kilidini açtı! 7

Nilgün Türksever’in canlandırdığı Laçin’den büyük itiraf gelecek. Oyuncunun öne çıkacağı dizinin bu bölümünde Ceylin ve Ilgaz, Yekta’nın büyük sırrını da öğrenecek. Hikayede önemli bir aşamanın geride kalması anlamını taşıyan 21. bölümden yayınlanan fragman herkesi derinden etkiledi.

Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’nın yeni bölümünden ilk tanıtım seyirciyle buluştu. Laçin, Ceylin ve Ilgaz’a Yekta’nın diplomasının sahte olduğunu söylemesinin damga vurduğu tanıtım, sevilen dizinin heyecan verici yeni bölümünden ipuçları veriyor.

Yargı’nın yayınlanan yeni bölüm tanıtımında Ceylin, Niyazi’nin ölümünden kendisini sorumlu tutarken Ilgaz ile Ceylin’in Niyazi’nin peşine düşmesi, Metin’i küplere bindiriyor. Ilgaz ve Metin arasındaki gerilim yükselirken Pars’ın Niyazi’nin azmettiricisinin kim olduğuna dair kafasındaki soru işaretleri karşısında Neva’nın gerginliği gözden kaçmıyor.

Seda’nın, Laçin’e Yekta’nın her şeyi bildiğini söylemesi Laçin’i şok ederken Derya’nın Pars’a imaları, ikilinin aynı dosyada nasıl çalışacağına dair akıllarda soru işareti yaratıyor. Laçin’in Ceylin ve Ilgaz’a Yekta’nın büyük sırrını vermesinin ardından ikilinin bu kozla ne yapacağı ise yeni bölümün merak edilenleri arasında yerini alıyor.

Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Nergis Öztürk, Şükran Ovalı gibi önemli isimlerin de kadrosunda bulunduğu ‘Yargı’ yeni bölümüyle her Pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…