Ana sayfa Dizi Haberleri Latin Amerika’yı kendine hayran bırakan çocuk yıldız Beren Gökyıldız, yeni bir projeyle geliyor!

Latin Amerika’yı kendine hayran bırakan çocuk yıldız Beren Gökyıldız, yeni bir projeyle geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Beren Gökyıldız, son yılların en başarılı çocuk oyuncularından biri. Çok küçük yaştan beri setlerde olan ve Latin Amerika’da hatrı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan Gökyıldız, çok etkileyici bir projeyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

12 yaşındaki Beren Gökyıldız, daha beş yaşındayken Kocamın Ailesi isimli diziyle setlere adım attı. İkinci dizisi olan Anne isimli dizide canlandırdığı Melek karakteriyle oyunculuktaki başarısını kanıtladı ve herkesin sevgilisi oldu. Ardından Kızım dizisinde Öykü karakterinde de başarılı bir performans gösteren oyuncu, Bizim Hikaye’de ise Ayşe karakterini canlandırdı. Beren Gökyıldız en son Çocukluk isimli dizide rol almıştı.

Daha çok küçük yaşta olmasına rağmen oyunculuktaki performansıyla herkesin dikkatini çeken Beren Gökyıldız, Anne dizisinin yurt dışında birçok ülkede yayınlanması sayesinde özellikle Latin Amerika’da hatrı sayılır bir hayran kitlesine sahip.

Latin Amerika’yı kendine hayran bırakan çocuk yıldız Beren Gökyıldız, yeni bir projeyle geliyor! 7

Başarılı oyuncu şimdi Yeşil Vadinin Kızı isimli diziyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. TRT 1’de yayınlanacak olan Yeşil Vadi’nin Kızı, dünyada ses getiren yabancı dizi Anne With E isimli dizinin Türkiye uyarlaması olacak. Beren Gökyıldız, dizideki Anne karakterinin Türk versiyonu olan Melissa’yı canlandıracak.

Lucy Maud Montgomery’nin klasik çocuk edebiyatı Anne Green of Green Gables’dan uyarlanan Kanadalı bir dizi televizyon dizisi Anne With E’nin hikayesi şöyle:

İki kardeş olan Matthew ve Marilla Cuthbert çiftliklerinin işlerine yardımcı olması amacıyla yetimhaneden bir erkek çocuğu evlat edinmeye karar verirler. Matthew evlat edindikleri çocuğu almaya tren istasyonuna gittiğinde bir erkek çocuğu yerine hayal gücü geniş, konuşkan, neşeli, enerjik, 13 yaşında bir kız çocuğunu evlat edindiklerini fark eder. Bu kız çocuğu Anne’nin ailesi o daha birkaç aylıkken ölmüş ve Anne de bu zamana kadar farklı ailelerde hizmetçilik yapmıştır.

Matthew, Anne’nin kalmasını isterken Marilla işe yaramaz ve öksüz bir kız olması nedeniyle Anne’e güvenmez. Bir yanlışlık üzerine Anne’i yetimhaneye geri gönderirler. Daha sonra yaptıkları korkunç yanlışı fark edip Anne’i bulmaya çabalarlar. Anne, Cuthbert kardeşlerle yaşamaya başladığında okul arkadaşları ve yaşadıkları mahalledeki komşuları tarafından dışlanır. Fakat Anne zekası, problem çözme yeteneği ve hayal gücü sayesinde tüm zorlukların üstesinden gelir.