Ana sayfa Dizi Haberleri Latin ülkeleri fetheden Kerem Bürsin şimdi de çocuk kitabı kahramanı oldu!

Latin ülkeleri fetheden Kerem Bürsin şimdi de çocuk kitabı kahramanı oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kerem Bürsin’in attığı her adım artık büyük olay. Sen Çal Kapımı dizisinin dünya çapında büyük başarı elde etmesinin ardından şöhretin tadını çıkaran Kerem Bürsin’den herkes yeni proje bekliyor. Ancak o, karşımıza bir çocuk kitabı kahramanı olarak çıktı.

Özellikle Latin ülkelerinde hatrı sayılır bir hayran kitlesine ulaşan Kerem Bürsin’den yeni bir projeye dair hala bir açıklama yok. Herkes nefesini tutmuş Bürsin’den gelecek bilgiyi bekliyor. Herkes Kerem Bürsin’den dizi ya da film projesi beklerken başarılı oyuncu çok farklı bir şekilde hayranlarının karşısına çıkıyor.

Latin ülkeleri fetheden Kerem Bürsin şimdi de çocuk kitabı kahramanı oldu! 9

Kerem Bürsin bu kez bir çocuk kitabının kahramanı oldu. Kitabın yazarı Kerem Bürsin’in ablası Melis Bürsin. Columbia Üniversitesi Sanat Okulu’ndan mezun olan Melis Bürsin aslında bir fotoğraf sanatçısı. Ancak Melis Bürsin bir de çocuk kitabı yazdı. Kitabı da Kerem Bürsin’e 30. yaş hediyesi olarak verdi.

Latin ülkeleri fetheden Kerem Bürsin şimdi de çocuk kitabı kahramanı oldu! 10

Banana Tree (Muz Ağacı) isimli kitapta Bürsin kardeşlerin bir Endonezya adasında yaşadığı maceralar anlatılıyor. Aslında kitap Kerem ve Melis Bürsin’in Endonezya’da yaşadıkları dönemden ilham alınarak hayata geçirildi. Kerem Bürsin, babasının işi dolayısıyla İskoçya, Malezya, Birleşik Arap Emirlikleri, Malezya, ABD gibi birçok ülkede yaşamıştı.

Latin ülkeleri fetheden Kerem Bürsin şimdi de çocuk kitabı kahramanı oldu! 11

Banana Tree kitabının çizimleri de Nicole Debarber’e ait. Melis Bürsin kitabın ilk sayfasına Kerem Bürsin’e gönderme yaparak “Erkek kardeşim, ilk arkadaşım için” diye yazdı. İngilizce yazılan kitap, Kerem Bürsin hayranları tarafından da büyük mutlulukla karşılandı.

Kerem Bürsin’in Sen Çal Kapımı dizisinin ardından yurt dışında bir hayli popüler hale gelmesi, özellikle İspanya’ya yaptığı seyahatlerde ünlü isimlerle bir araya gelerek, İspanyol medyasında büyük yankı yaratmasının ardından bazı projelerde yer alabileceği bilgileri gelmişti. Bürsin bugüne kadar birkaç kez yeni projelere dair ilk işaretleri verse de hala net bir açıklama yapılmadı.