Ana sayfa Sosyal Medya Elçin Sangu yabancı hayranlarını övdü, yerli hayranlarını sert eleştirdi!

Elçin Sangu yabancı hayranlarını övdü, yerli hayranlarını sert eleştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son iki sezondur iki dizisi de kısa sürede yayından kaldırılan Elçin Sangu, büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Bu süreçte hayranlarından güçlü bir destek gören oyuncu, birçok eleştiri de aldı…

Elçin Sangu’nun televizyon dizileri konusunda yaşadığı bu sıkıntılı süreçten sonra tiyatroya yönelmesi de dikkatleri çekti. Bir Türk yazarın hikayesini yazdığı ve ilk kez sahnelenecek bir dram projesi için hazırlanan oyuncu, şu anda provaları sürdürüyor.

Tiyatro dışında başka bir proje için anlaşma yapmayan ve 2022 yılında da sahneye çıkma heyecanı yaşayan oyuncu, sosyal medyada hayranlarından gelen destek konusunda da dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Elçin Sangu, “Vallaha Türk seyircisinden çok yabancılar sahip çıkıyor bu aralar” ifadesini kullandı. Aslında oyuncu bu tespitinde çok haklı.

Yerli takipçilerin çok fazla eleştiri yaptığı sosyal medya ortamında yabancı takipçiler daima destek ve ilgiyi artırarak etkili oluyor… Yabancı hayranların oyuncularımıza ve dizilerimize yönelik olan bu pozitif tutumu sosyal medyayı da bir hayli hareketli hale getirdi.

Tespitinde çok haklı olan Elçin Sangu, insani değerleri olmayan insanlardan da rahatsızlık duyduğunu bir kez daha dile getirdi.

Birlikte rol aldığı projelerde de bu tür insanların çok olduğunu ama isim vermeyeceğini belirten oyuncu, “Bunlardan çok var. Gayet samimi, içten söylediğim ve inandığım bir konu” dedi.

İnsani değerleri olmayan meslektaşları ile aynı projede çalışmak istemediğini de açıklayan oyuncu, bunun kendisi adına bir prensip meselesi olduğunu belirtti.