Ana sayfa Dizi Fragmanları Leke 6. Bölüm 3. fragmanında Yasemin ve Cem aşklarını yaşıyor!

Leke 6. Bölüm 3. fragmanında Yasemin ve Cem aşklarını yaşıyor!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Leke dizisinin 6. yeni bölümü 21 Mayıs Salı akşamı izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Leke dizisi 6. bölümden 3. fragman yayınlandı. Fragmanda Yasemin ve Cem karşılaştıkları tüm engellere rağmen aşklarını doyasıya yaşıyor! Videodan dizinin yeni bölümünden yeni görüntüleri izleyebilirsiniz.

Müziğin gücü ile aşklarının gücünü birleştiren Yasemin ve Cem hiç olmadıkları kadar mutludur. Başlarına gelen bütün o kötü olaylar bir araya geldiklerinde silinip gider. Cem, büyük aşkı Yasemin’e şarkı söyler. Yasemin’in ise aşık olduğu adama baktıkça ayakları yerden kesilir. 

Leke yeni bölümüyle Salı saat 20.00’da Kanal D’de!
 
Oyuncular: Burak Sevinç (Cem), Melis Sezen (Yasemin), Selen Uçer (Serpil), Mehmet Bozdağan (Birkan), Nail Kırmızıgül (Ekber), Tolga Güleç (Mehmet), Nurinisa Yıldırım (Ferhan), Ferdi Sancar (Meto), Tuğçe Açıkgöz (Şirin), Lale Başar (Belkıs), Selahhattin Paşalı (Arda), Kerim Tuna Kaba (Murat), Yağmur Özbasmacı (Pelin), Ziya Çiçek(Subutay), Serap Öner (Nevin), Aslı Turanlı (Aysun), Mert Asutay (Oktay), Mehmet Avcı (Cevat), Ali Savaşçı (Hakan)