Ana sayfa Dizi Haberleri Leke dizisinde bir karakter var ki, bu rol ünlü oyuncuya çok hafif kalıyor!

Leke dizisinde bir karakter var ki, bu rol ünlü oyuncuya çok hafif kalıyor!

tarafından ker_def

Tolga Güleç gibi birisi için Leke dizisindeki rol hafif kaldı!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanan Leke dizisi 8. yeni bölümüyle 11 Haziran Salı akşamı ekrandaki yerini alacak.

Dizi beklentilerin çok altında kaldı. Söz dizisiyle müthiş bir ilgiye ulaşan Burak Sevinç, kendisini meşhur eden dizinin finalini bile görmeden ayrıldı ve Leke dizisinde başrol kaparak önemli bir atak yaptı.

Melis Sezen için de bu dizi kendisini kanıtlaması için büyük bir fırsattı. Her iki oyuncu da fırsatlarını kullandı ve şimdilik diziye devam etmekteler. Leke dizisinde sorunlar var ve yaz ekranında bir süre denenecek. Şayet başarılı olabilirse devam edecek.

Ancak Leke dizisinde asıl dikkati çeken isim Tolga Güleç… Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisindeki Ahmet Taşer olarak dikkatleri üzerine çeken Güleç, daha sonra Adını Kalbime Yazdım, Hayat Ağacı, Poyraz Karayel ile Fazilet Hanım ve Kızları dizisiyle kendinden söz ettirmişti.

Başarılı oyuncu Tolga Güleç için Leke dizisindeki Mehmet Tuna karakteri ise oyuncunun performansına bakılırsa biraz hafif kalmakta.

TOLGA GÜLEÇ İÇİN BU ROL HAFİF KALIYOR

Leke dizisinde bir karakter var ki, bu rol ünlü oyuncuya çok hafif kalıyor! 7

Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu da aynı fikri paylaşıyor.

Leke dizisi analizinde Güleroğlu, Tolga Güleç’in karakterine yönelik şu eleştirileri yaptı:

“Oyunculuğunu beğendiğim Tolga Güleç’in Mehmet karakteri var… Hem oyuncunun performansına karşı hafif kalmış hem de icraatları bir garip. Yasemin’le yaşadığı tatsızlığın ardından şirketin CEO’luğunu kapmak için düzenlediği kumpasa kargalar bile güler mesela.”

TOLGA GÜLEÇ, LEKE’DEN ÇOK MEMNUN

Tolga Güleç için karakterine yönelik sözleri de dikkat çekmekte.

“Ben Mehmet’in hiçbir şeyine tahammül edemiyorum! (Gülüyor) Bu karakteri oynamayı da o yüzden seviyorum, beni zorluyor. Canlandırdığınız karakterde size ait bir şey yoksa, oyunculuk açısından gelişiyorsunuz. Böyle olması işime geliyor yani” açıklamasında bulunan Tolga Güleç, anlaşılan Leke dizisinde olmaktan çok memnun.

Mehmet’in Yasemin’e tacizi:

Güleç, senaryosunu farklı bulduğu için diziyi sevdiğini ve değişik bir karakter canlandırmayı da özellikle tercih ettiğini belirtmekte.

Güleç, karakterini şöyle tanımlıyor: “Mehmet’in en büyük zaafı zaten hırsı. İktidar için yapamayacağı şey yok, bu da karakteri kötü yapan baş etken zaten. Her şeyini en tepede olmaya programlamış biri, bunun için babasını bile tanımaz.”