Ana sayfa Sosyal Medya Leyla Feray daha gelir gelmez Camdaki Kız dizisine enerjisini kattı!

Leyla Feray daha gelir gelmez Camdaki Kız dizisine enerjisini kattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Camdaki Kız dizisinde ekibe yeni katılan Leyla Feray’ı izleyeceksiniz. Güzelliği ile dikkat çeken, yetenekleri ile göz kamaştıran Leyla Feray, enerjisini yeni rolüyle de hemen diziye katmışa benziyor.

Dizinin hikayesine ressam Pera karakteri ila katılan oyuncu, hayranlarını da çok memnun etti. 1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, 2013 yılından bu yana setlerde birbirinden önemli projelerde bulundu. Oyuncu; Ben Onu Çok Sevdim dizisiyle başladığı süreçte, Muhteşem Yüzyıl Kösem’deki Ayşe Sultan olarak öne çıktı.

Geçen sezon TRT1 ekranında Uyanış Büyük Selçuklu isimli dizideki Gevher Hatun karakteri ile çok sevilen oyuncu, ayrıca sezon başında İkimizin Sırrı isimli güçlü dram projesinde de Neva olarak ekrandaydı.

Özellikle 2021 yılında yer aldığı son iki televizyon dizisinde çok başarılı bir çıkış daha sergileyen Leyla Feray, sosyal medyada da kendisine güçlü bir destek buldu.

İkimizin Sırrı dizisindeki etkileyici dram performansı ile mesleğinde ne kadar iyi bir noktada olduğunu gösteren Leyla Feray’ın ilerleyen bölümlerde Camdaki Kız dizisinde de öne çıkması beklentiler arasında.

Oyuncunun takipçileri sosyal medyadan şimdiden destek paylaşımlarına başladı ve daha fazla sahnede yer alması yönünde taleplerde bulunuyor.

Camdaki Kız’ın 32. bölümünde karakterin öne çıkacağını yönelik mesajı fragmanda bulabilirsiniz.