Ana sayfa Dizi Haberleri Leyla İle Mecnun’un Eylül’ü Açelya Devrim Yılhan’a öyle bir makyaj yapıldı ki tanıyamayacaksınız!

Leyla İle Mecnun’un Eylül’ü Açelya Devrim Yılhan’a öyle bir makyaj yapıldı ki tanıyamayacaksınız!

tarafından zk zk

TRT1’de yayınlandığı dönemlerde çok sevilen Leyla İle Mecnun dizisinde Eylül karakteriyle tanınan ve daha sonra Şevkat Yerimdar dizisinde Seval’i oynayan Açelya Devrim Yılhan, sahnede dünyaca ünlü bir isim olan Virginia Woolf’u canlandıracak.

“Edebiyat ve Feminizm tarihinin en önemli eşcinsel kadın yazarlarından biri olan Virginia Woolf’u tiyatro sahnesinde canlandıracağım için çok heyecanlıyım” açıklamasını yapan Yılhan’ı, karaktere benzetilmek için yapılan makyajdan sonra tanımak çok zor.

Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu bünyesinde sahnelenecek “Dali’nin Kadınları” oyununda, Açelya Devrim Yılhan, edebiyat dünyasının önemli kadın yazarlarından biri olan Virginia Woolf’u canlandıracak.

Leyla İle Mecnun'un Eylül'ü Açelya Devrim Yılhan'a öyle bir makyaj yapıldı ki tanıyamayacaksınız! 9

Açelya Devrim Yılhan, “Virginia Woolf edebiyat ve feminizm tarihinin önemli isimlerinden biri. Viktorya döneminde bir kadın yazar olarak kendine yer edinme çabası, eşcinselliği, Leonard Woolf ile yapmış olduğu evliliği, yaşadığı psikolojik rahatsızlıkların da etkisiyle hayata adapte olmakta zorlanışı ve sonunda yaşamına kendi eliyle son verişi, Woolf’u son derece sıra dışı bir karakter yapmakta” dedi.
Leyla İle Mecnun'un Eylül'ü Açelya Devrim Yılhan'a öyle bir makyaj yapıldı ki tanıyamayacaksınız! 10

Erdi Işık tarafından kaleme alınan, Ali Düşenkalkar’ın yönetmenliğini yaptığı, başrollerini Hatice Aslan, Devrim Nas, Hande Soral, Gülin İyigün ve Açelya Devrim Yılhan’ın paylaştığı “Dali’nin Kadınları”, 13 Ekim Cumartesi, Zorlu PSM de tiyatro severlerle buluşacak.

Leyla İle Mecnun'un Eylül'ü Açelya Devrim Yılhan'a öyle bir makyaj yapıldı ki tanıyamayacaksınız! 11
Çarpıcı ve değişik bir üslup ile sahneye aktarılacak olan ve absürt komedi olarak nitelendirilen, aynı zamanda müzikal, trajedi ve gerilim unsurlarının da olduğu oyunda izleyiciler, olağandışı bir yüzleşmeye tanık olacak…