Ana sayfa Sosyal Medya Leyla ile Mecnun’un yeni Leyla’sı Deniz Işın nihayet ekiple!

Leyla ile Mecnun’un yeni Leyla’sı Deniz Işın nihayet ekiple!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – İzleyicilerinin yıllardır büyük bir heyecanla beklediği fenomen dizi Leyla ile Mecnun’da büyük özlem nihayet bitiyor. Eski oyuncuları geri getirmek için gösterilen çabanın başarıya ulaşmasının ardından Leyla’yı canlandıracak oyuncunun da bulunmasıyla artık kadro tamam. Ekip yeni bölümler için çekimlere hazır.

Dizinin hazırlık aşamasında bir muammaya dönüşen Leyla karakterini canlandıracak ismi bulma problemi nihayet çözüldü. Daha önce Sefirin Kızı ve Masumiyet dizileriyle dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu Deniz Işın, Leyla karakterini canlandıracak isim olarak seçildi. Deniz Işın setten ilk pozunu yönetmen Onur Ünlü’yle verdi.

Leyla ile Mecnun'un yeni Leyla'sı Deniz Işın nihayet ekiple! 8

Deniz Işın’ın fotoğrafını dizinin yönetmeni Onur Ünlü Instagram hesabından paylaştı. Üzerine de “Aaa bak yeni Leyla” diye yazdı. Böylece yeni Leyla’nın Deniz Işın olduğu resmen duyurulmuş oldu. Bakalım Mecnun Ali Atay ile yeni Leyla Deniz Işın’ın arasındaki uyum nasıl olacak?

Absürd komedi türündeki dizinin yeniden bir araya gelen oyuncuları dün bir araya geldi. Dizinin çekimlerine çok yakında başlanacak. Leyla ile Mecnun yeni bölümleriyle Exxen ekranlarında olacak.

Leyla ile Mecnun'un yeni Leyla'sı Deniz Işın nihayet ekiple! 9

Leyla ile Mecnun’un efsanevi aşkı üzerine kurgulanan dizinin konusu şöyleydi:

Aynı gün, aynı hastanede dünyaya gelen iki bebek, yatak sayısının azlığından dolayı yan yana yatırılırlar. Ailelerinin “doğar doğmaz birbirlerini buldular” sözü üzerine beşik kertmesi yapılan bebekler, isimlerini de efsanevi âşıklar Leylâ ve Mecnun’dan alır.

Aradan 25 yıl geçer. Bir sabah ailesi Mecnun’a durumu anlatır ve Leyla’yı istemeye giderler. Mecnun başta bu durumdan rahatsızlık duysa da Leyla’yı görür görmez âşık olur. Onu etkilemek için ne yapacağını bilemeyen Mecnun, bir gece rüyasında aksakallı dedeyi görür. Aksakallı dedenin rüyalarından çıkıp Mecnun’la beraber yaşamaya başlamasıyla da işler karışır.