Ana sayfa Sosyal Medya Leyla Lydia Tuğutlu duyarlı tavrıyla alkışı hak etti!

Leyla Lydia Tuğutlu duyarlı tavrıyla alkışı hak etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Leyla Lydia Tuğutlu bilindiği üzere şu sıralarda Uyanış Büyük Selçuklu isimli TRT1 dizisinde başrolde bulunuyor. Elçin hatun isimli karaktere hayat veren oyuncu, başarılı performansıyla da göz dolduruyor.

29 Ekim 1989 doğumlu olan oyuncu, yeni yaşını kutlamaya hazırlanıyor. Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunu temsil eden 29 Ekim gibi çok özel bir günde doğan Tuğutlu, çok anlamlı bir kampanya başlatarak da gönülleri fethetti.

Instagram hesabından paylaşımda bulunan ünlü oyuncu, tüm hayranlarına seslendi ve kendisini sevenlerden Kansersiz Yaşam Derneği’ne destekte bulunmalarını rica etti.

Leyla Lydia Tuğutlu, bu paylaşımı ile büyük bir duyarlılık sergiledi ve birçok kişiye de örnek oldu. Ünlü oyuncu mesajında şöyle yazdı:

29 Ekim benim doğum günüm. Bu yıl sizlerin de destekleri ile doğum günüm, kanser hastası çocuklara yaşama dönüş için UMUT olacak. @iyilikpaylas sosyal bağış platformu üzerinden @kansersizyasam için kampanyamı açtım ve doğum günümü bağışladım. Bir çocuğun gülümsemesinden daha güzel ne olabilir ki hayatta????Güzel kalpleriniz ile iyilik yapmak için yollayacağınız bağışları heyecanla bekliyorum???? link profilde????

Leyla Lydia Tuğutlu duyarlı tavrıyla alkışı hak etti! 7