Ana sayfa Dizi Haberleri Leyla Lydia Tuğutlu yeni dizisi için çalışmalara başladı!

Leyla Lydia Tuğutlu yeni dizisi için çalışmalara başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Heyecanlı bir yolculuğun hikayesi yazılmaya başladı… Selçuklu dönemini anlatacak olan TRT1 dizisi geliyor… Hazırlıkları devam eden dizide Buğra Gülsoy, Ekin Koç ve Sevda Erginci ile birlikte başrolde bir ünlü kadın oyuncu  daha var…

En son Kızım dizisinde Candan karakterine hayat veren Leyla Lydia Tuğutlu, yeniden hayranlarının karşısına geçecek olmanın heyecanı içinde. Tuğutlu, vakit geçirmeden rol arkadaşları ile birlikte eğitimlere de başladı.

Selçuklu dönemindeki taht savaşlarını ve Haşhaşiler ile olan mücadeleyi anlatacak olan dizide başrolde bulunan Leyla Lydia Tuğutlu, kılıç ve at binme eğitimleri alıyor.

Ünlü oyuncu instagram hesabından yaptığı paylaşım ile de hayranlarına heyecanlı bir yolculuğa çıktığını duyurdu. Tuğutlu, “Heyecanlı yolculuğumuz başladı…Nizam-ı Alem” diyerek aşağıdaki fotoğrafı yayınladı.

Leyla Lydia Tuğutlu yeni dizisi için çalışmalara başladı! 7

Dizinin 4 ünlü ismi var ve 4’ü de eğitimlere aynı zamanda başladı. Dünyaca ünlü Stunts Nomad ekibi tarafından başrol oyuncularına kılıç ve binicilik eğitimleri veriliyor..