Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Lezzet Akademisi yemek yarışmasında Ezgi Mola sürprizi!

Lezzet Akademisi yemek yarışmasında Ezgi Mola sürprizi!

tarafından ker_def

REKABET DOLU YEMEK YARIŞMASI LEZZET AKADEMİSİ İÇİN OCAKLARIN ALTI YAKILIYOR!

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, geleceğin şefini arayan Lezzet Akademisi bu Pazar ilk bölümüyle Show TV’de başlıyor! Fenomen şeflerin jüriliğinde rekabet dolu bir yemek yarışması için ocakların altı yakıldı. Lezzet Akademisi’nin muhteşem jürisi Şef Aylin Yazıcıoğlu, Şef İsmet Saz, Şef Danilo Zanna… Berfin Erdoğan’ın yarışmacı koçluğu, Sedef İybar’ın sunuculuğunda geçecek kıyasıya bir rekabetin ekrana geleceği yepyeni yemek yarışması Lezzet Akademisi’nin ilk bölüm konuk jürisi ünlü oyuncu Ezgi Mola oluyor!

Sedef İybar’ın sunduğu yarışmada, Berfin Erdoğan’ın koçluğunda yemek pişiren gençler bu zorlu yarışmanın etaplarını geçebilecekler mi? Aylin Yazıcıoğlu, Danilo Zanna ve İsmet Saz’dan oluşan ve meslek erbabı yemek ustaları ile ünlü sanatçıların da konuk olarak katıldıkları jüriyi hazırladıkları yemeklerle tatmin edebilecekler mi? Dolmalardan böreklere, köftelerden patlıcan yemeklerine kadar yüz yıllardır severek yediğimiz ne varsa, hakkıyla pişirebilecekler mi? Bu soruların cevabına tanık olmak isteyenler ekran başına!

Lezzet Akademisi yemek yarışmasında Ezgi Mola sürprizi! 7

Hem ünlü yemeklerimizin hazırlanışındaki püf noktalarını görecek, hem klasik yemeklerimizin farklı uygulamalarıyla yeni fikirler edinecek hem de eğlence dolu bir yarışmanın heyecanını yaşayacaksınız!

Lezzet Akademisi Pazar günü saat 16.15’te ilk bölümüyle Show TV’de!