Ana sayfa Dizi İzle Limanda herkes senden söz ediyor – Bir Umut Yeter 3. Bölüm

Limanda herkes senden söz ediyor – Bir Umut Yeter 3. Bölüm

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında 3. bölümüyle 13 Ekim Cumartesi akşamı ekrana gelen Bir Umut Yeter’in performansı başarılıydı. Dizinin ilk 2 bölümünde özellikle Hazal Subaşı ve Esra Bilgiç Töre, büyük övgü almıştı. Ancak dizinin reytingleri beklentilerin altında kalmıştı. Bir Umut Yeter 3. bölümünden önemli sahneler de youtube’daki resmi sayfasında yayınlandı.

Videodan başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz.

Bir Umut Yeter 3. bölümünde neler yaşandı? İşte detaylar:

Derya, açtığı fotoğraf sergisi ile matem kokan hayatından az da olsa uzaklaşırken bu durum tüm aile tarafından mutlulukla karşılanır. Yılmaz’ın, Umut’u gerçek annesinden koparması nedeniyle yaşadığı vicdan azabı ise tüm hayatını etkilemeye devam etmektedir.

Yılmaz’ın Derya’ya yazdığı isimsiz mektup, Derya’dan önce Kenan’ın eline geçince, Kenan kızını koruma içgüdüsüyle tüm imkanlarını seferber eder. Kader ise Yılmaz ile Derya’yı yine karşı karşıya getirmiş ve bu karşılaşmada Derya’nın kaybettiği oğlu ve yaşantısıyla ilgili yaptığı samimi itiraflar Yılmaz’ı derinden etkilemiştir.

Elif’in Yılmaz’ı kıskanması ve Umut’a olan aşırı korumacı tavrından dolayı Yılmaz gerçekleri Elif’e anlatmak zorunda kalır.

Bir Umut Yeter yeni bölümüyle cumartesi 20.00’de Kanal D’de!

Oyuncular:

Tolgahan Sayışman
Yılmaz Karabey

Esra Bilgiç Töre
Derya Akar

Hazal Subaşı
Elif Karabey

Serhat Tutumluer
Kenan Akar

Cem Uçan
Taner Çelikbaş

Yağmur Özbasmacı Mermer
Dilek Akar

Feyza Civelek
Damla Akar