Ana sayfa Dizi Fragmanları Kalk Gidelim 37. Bölüm 2. Fragman Yayınlandı

Kalk Gidelim 37. Bölüm 2. Fragman Yayınlandı

tarafından ker_def

Yapımcılığını STAFF Film’in üstlendiği başrollerinde Erkan Sever, Ufuk Özkan, Kerem Kupacı, Beyazıt Gülercan ve Emin Gürsoy’un yer aldığı yeni dizi Kalk Gidelim son dönemde büyük ilgi görmekte. İkinci sezonuyla TRT 1 ekranlarında yer alan Kalk Gidelim, 37. bölümüyle 15 Eylül Cumartesi akşamı izleyicilerle buluşacak. 37. bölümden ikinci fragmanı videodan izleyebilirsiniz.

KALK GİDELİM DİZİSİ KONUSU

Ailesinden ayrılıp İstanbul’a yerleşen Mustafa Ali sahip olduğu şirketin iflas etmesi sebebiyle zenginlik düşmanı karısı ve lük hayat sürmüş çocuğuyla birlikte köye dönmek zorunda kalır. Zengin hayatı süresince ailesiyle bağını kesen Mustafa Ali’nin köye tekrar dönüşü köy halkında ve ailede nasıl bir etki yaratacak?

KALK GİDELİM DİZİSİ OYUNCULARI

UFUK ÖZKAN (SEYFETTİN DAL)
Yakışıklı oyuncu 11 Nisan 1975 Almanya doğumlu olan türk asıllı oyuncudur. İlk televizyon deneyimini 2000 yılında Çiçek Taksi dizisine konuk oyuncu olarak başlamıştır. Daha sonra ise 2003 yılından itibaren 2016’ya kadar aktif bir oyunculuk deneyimi vardır. En popüler olduğu dizi ise filmini çektiği Aile İşi dizisi olmuştur. Son olarak geçtiğimiz sezon Hayat Bazen Tatlıdır’da Şerif Müdür karakterine hayat vermiştir.

ERKAN SEVER (MUSTAFA ALİ DAL)
11 Temmuz 1974 İzmir doğumlu tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, yönetmen yardımcısıdır. İstanbul Devlet tiyatrosunda çalıştı daha sonra İstanbul Şehir Tiyatrolarına girdi. İlk olarak Örümcek dizisinde Cihan rolüyle ekranlara gelmiştir. 41 yaşındaki deneyimli oyuncu Melekler Evi, Cinlerle Periler, Kurtlar Vadisi Pusu Filistin, Düşman Kardeşler gibi filmlerde rol almıştır. Son olarak Güzel Köylü dizisinde rol almıştır.

EMİN GÜRSOY (SEFER ZEYTİN)
1 Ocak 1968 Denizli doğumlu oyuncu Anadolu Üniversitesi Konservatıar bölümü mezunudur. Deli Yürek dizisinde Kuşçu karakteriyle tanınmıştır. Bıçak Sırtı, Kış Masalı, Kelebeğin Rüyası, Bir Yusuf Masalı, Yeşil Deniz ve Muhteşem Yüzyıl Kösem gibi projelerde yer almıştır.

BEYAZIT GÜLERCAN (HACI HÜSEYİN DAL)
1949 İzmir doğumlu oyuncu Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. 1.76 boyunda ve 80 kilodadır. Unutma Beni, Bir İstanbul Masalı, Ezel, Küçük Hanımefendi ve son olarak Kehribar dizisinde rol oynamıştır.

KEREM KUPACI (HALİL KALKAR)
1971 İzmir doğumlu oyuncu Dokuz Eylül Üniversitesi tiyatro oyunculuk bölümü mezunudur. 2011 yılında Aslıhan Gürbüz ile evlenmiş 2014 yılında boşanmıştır. Hayat Bilgisi dizisinde Pikaçu karakteriyle tanınmıştır. Bez Bebek, Elveda Rumeli, Elde Var Hayat ve Ali Ayşe’yi Seviyor gibi dizilerde rol almıştır.

AYÇA VARLIER (NURCAN DAL)
22 Haziran 1977 Ankara doğumludur. Güzel oyuncu daha önce bir çok önemli dizi ve filmde rol almıştır. başlıca rol aldığı diziler ise; Zeytin Tepesi (Yıldız), Behzat Ç. (Bahar), Geniş Aile (Doktor Hayat), Son Bahar (Sabiha). 2013 yılında bir de Elif isimli bir albüm çıkarmıştır.mehtap

MEHTAP BAYRİ (SEVDA DAL)
15 Mart 1977 İstanbul doğumlu başarılı oyuncu Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünü bitirmiştir. Yasemince, Ekmek Teknesi, Dudaktan Kalbe, Küçük Kadınlar, Bitmeyen Şarkı, Gönül Hırsızı ve Kertenkele gibi dizilerde rol almıştır.

YILDIZ KÜLTÜR (MÜMİNE DAL)
31 Aralık 1944 Ankara doğumlu usta oyuncu Ankara Devlet Konservatuarı Yüksek Lisans bölümünü tamamlamıştır. İstanbul Devlet Tiyatrolarında rol almıştır. Issız Adam filmindeki rolüyle en iyi yardımcı kadın oyuncu ödülünü almıştır. Melekler Korusun, Küçük Sırlar, Behzat Ç Bir Ankara Polisiyesi, Merhaba Hayat, Karadayı ve Kocamın Ailesi gibi dizilerde rol almıştır. Güneşi Gördüm, Seni Seviyorum Adamım ve Mucize gibi filmlerde rol bulmuştur.