Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Mahkemeden Ece Erken’e, Demet Akalın için tedbir kararı!

Mahkemeden Ece Erken’e, Demet Akalın için tedbir kararı!

tarafından zk zk

Beyaz TV’de yayınlanan programda Demet Akalın ile ilgili sözleri, Ece Erken’e mahkemeden tedbir kararı çıkarılmasına neden oldu!

Ece Erken’e, ‘Söylemezsem Olmaz’ adlı programda Demet Akalın’a hakaret ve tehditte bulunduğu iddiasıyla bir ay önleyici tedbir uygulanmasına karar verildi.

AĞIR SALDIRI VAR

Erken; bir ay boyunca Akalın’a karşı tehdit, hakaret, aşağılama içeren söz ve davranışlarda bulunamayacak, iletişim araçlarıyla rahatsız edemeyecek. Akalın’ın avukatı Şeyda Yıldırım’ın dilekçesine göre; Erken, program öncesinde sosyal medyada, ‘Bugün delillerle ifşa günü, Demet Akalın’ın gerçek yüzü’ diye paylaşımda bulundu. Sonra “Senin foyanı ortaya çıkaracağım, herkes gerçek yüzünü görecek” diyerek saldırılarına devam etti.

Avukat Yıldırım, Erken’in, Akalın’ı kamuoyu önünde tehdit edip ailesine, kişiliğine, onuruna ve şöhretine ağır saldırılarda bulunması nedeniyle Akalın hakkında korunma kararı verilmesini istedi. Mahkeme, avukatın talebini kabul etti. Erken, bu karara itiraz etti ancak itirazı reddedildi. (Sabah)