Ana sayfa Dizi Fragmanları Mahkum dizisi ara veriyor, hayranlar büyük üzüntü yaşıyor!

Mahkum dizisi ara veriyor, hayranlar büyük üzüntü yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mahkum isimli Fox TV dizisi o kadar çok sevildi ki, hayranlar heyecanla yeni bölümleri bekliyor. Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu’nun başrolünde yer aldığı dizide kadın oyuncular olarak ise; Seray Kaya, Melike İpek Yalova ve Hayal Köseoğlu’nu görüyoruz.

Mahkum dizisinin ilk 4 bölümü geride kaldı. Şimdiye kadar elde edilen güçlü reytingler ve sosyal medyadaki yüksek etkileşim ile birlikte dizinin iyi bir çıkış yaptığını söyleyebiliriz.

Fox TV’nin bu sezon en iyi çıkışı gerçekleştiren dizisi olarak öne çıkan Mahkum, perşembe rekabetinde de dengeleri fazlasıyla değiştirdi… Mahkum’a ara verilmesi ise hayranları üzdü.

Mahkum dizisi yılbaşı nedeniyle ara verecek. Dizinin beşinci bölümünden ilk fragman yayınlandı. Fragmanda yayın tarihi belirtilmiyor. Dizinin 5. bölümünün ne zaman yayınlanacağı henüz bilinmiyor ama tahminler 13 Ocak’ı gösteriyor.

6 Ocak perşembe akşamı ara vermesi beklenen dizinin, 13 Ocak’ta yeniden izleyici ile buluşması büyük olasılık… Bu da ekibin bir süre dinlenmesi için 1 haftalık ara anlamına geliyor…

Fox TV’nin paylaştığı fragmanda herhangi bir tarih olmaması yayın planı açısından değişiklikler olabileceğini de gösteriyor.