Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum dizisi dışında Onur Tuna’nın heyecan yaşadığı yeni projesi bir psikolojik dram!

Mahkum dizisi dışında Onur Tuna’nın heyecan yaşadığı yeni projesi bir psikolojik dram!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında geçen sezon çok iyi bir çıkış yakalayan Mahkum dizisi, sezon sonuna doğru ise senaryo sorunları ile karşı karşıya kaldı. Dizinin ilk 17 bölümlük performansını çok beğenenler, sonraki bölümlerde ise hikayenin ritminin düştüğünü ve heyecanın azaldığını belirten yorumlarla eleştirilerde bulunmuştu.

Mahkum dizisinde yaşanan bu ilgi azalmasına rağmen Fox TV’nin ikinci sezonda devam etme kararı vermesi çok önemli bir gelişmeydi. İsmail Hacıoğlu ile Onur Tuna ikilisinin muhteşem performansı ile öne çıkan Mahkum dizisinin ikinci sezonu da heyecanla bekleniyor.

Bir süredir tatilde olan Onur Tuna, özel hayatında da yeni bir aşk heyecanı içinde. Oyuncu Yasemin Yazıcı ile aşk yaşamaya başladığı ortaya çıkan Onur Tuna, hem özel hayatında yeni aşkın heyecanı içinde hem de Mahkum dizisinin ikinci sezonu için heyecanını koruyor.

Tatil dönüşünde kameralar tarafından görüntülenen oyuncu, “Mahkum ikinci sezon için tatilden geldik, toplanacağız, ne yapacağız diye onu konuşacağız” diye konuştu.

Mahkum dizisi dışında Onur Tuna'nın heyecan yaşadığı yeni projesi bir psikolojik dram! 7

Mahkum dizisinin ikinci sezon planlaması için ekip ile bir araya geleceklerini duyurarak heyecanı artıran Onur Tuna, ayrıca dizi çekimleri başlayana kadar başka bir projede daha yer alacağını ifade etti.

Geçtiğimiz günlerde Aslıhan Güner’in senaryosunu okuduğunu paylaşımı ile sergilediği Hiç isimli sinema fliminde Onur Tuna da bulunuyor. Oyuncu, “Yeni bir film başlıyor Hiç diye. Onun çekimleri bittikten sonra da Mahkum’un ikinci sezonu başlayacak. Onlar için hazırlıklar yapıyoruz” diye konuştu.

Hiç isimli yeni sinema filminin psikolojik bir dram olacağının altını çizen Onur Tuna, başrolde Aslıhan Güner ile birlikte yer alacaklarını ve güzel bir iş olacağını ifade etti.